ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Η Κατερίνα Καινούργιου ξεσπά μετά από δημοσιεύματα που την θέλουν να έχει κορωνοϊό

«Το τι τέρατα και σοβαρά πράγματα γράφονται.»

newsroom must

Η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή τα fake news που γράφονται κατά καιρούς για αρκετούς celebrities, θέλησε να μοιραστεί τη δική της προσωπική εμπειρία με τον κόσμο.

Ξέσπασε λοιπόν, στον αέρα της εκπομπής της, για τα αμέτρητα ψευδή γεγονότα που παρουσιάζονται σε διάφορα sites που την θέλουν να έχει μέχρι και κορωνοϊό και πως την διώχνουν από την πολυκατοικία.

«Γενικά μη πιστεύετε όλα αυτά που διαβάζετε. Έλενα μου, κάθε εβδομάδα το τι γράφεται για μένα σε αντίστοιχα. Τη μία ότι έκλαιγα πάνω σε ένα νυφικό γιατί με παράτησε ο σύντροφός μου, την άλλη ότι δεν με ήθελαν και με πέταξαν από το σπίτι, ότι είχα κορωνοϊό και με έδιωξαν από την πολυκατοικία. Το τι τέρατα και σοβαρά πράγματα γράφονται. Μη δίνετε σημασία! Ξέρετε πολύ καλά και είστε έξυπνοι τι υφίσταται και τι δεν υφίσταται. Κάποια πράγματα είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας και κακεντρεχή απίστευτα.», είπε φανερά ενοχλημένη η Κατερίνα Καινούργιου.

Πράγματι υπάρχει και ο κίτρινος τύπος που δε σέβεται ούτε τον αναγνώστη αλλά ούτε και στους celebrities με τα αμέτρητα fake news.

Δείτε παρακάτω το on-air ξέσπασμα της παρουσιάστριας:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση