ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: mini φούστα, πουκάμισο και mules
 

Η σχέση της Kate και της Meghan δεν είναι τόσο άσχημη όσο φαίνεται

«Η Kate και η Meghan συνομιλούν ενόσω μαγειρεύουν»

newsroom must

Μπορεί η Kate Middleton και η Meghan Markle να έχουν εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες και να έχουν μεγαλώσει με διαφορετικές αντιλήψεις, ωστόσο δεν σημαίνει πως δεν έχουν καλές προθέσεις. Ούτε ισχύει -απαραίτητα τουλάχιστον- ότι έχουν εχθρικές σχέσεις.

Κόντρα στα όσα ακούγονται που θέλουν τις δύο δούκισσες να βρίσκονται στα μαχαίρια, πρόσφατο δημοσίευμα της UsWeekly φέρνει την ανατροπή και υποστηρίζει πως οι δύο τους είναι πολύ καλές φίλες και παρά το ότι η απόσταση που τις χωρίζει είναι μεγάλη, οι δύο τους βρίσκουν τρόπους για να μην χάσουν την επικοινωνία.

Αναλυτικότερα, η πηγή του περιοδικού αναφέρει πως τα δύο ζευγάρια μιλούν συχνά μέσω βιντεοκλήσεων και μάλιστα κατά τη διάρκεια η Kate είναι τόσο χαλαρή που μαγειρεύει. Το ίδιο ενδεχομένως να κάνει και η Meghan Markle.  "Ξέρω ότι οι τέσσερίς τους μιλούν μεταξύ τους και κάνουν Zoom και FaceTime. Είναι πολύ κοντά. Η Kate μαγειρεύει το βραδινό και ο William κάθεται με μια κούπα τσάι και η αγαπημένη τετράδα μιλά χαλαρά, όπως θα έκανε οποιοσδήποτε, χωρίς να είναι πρίγκιπες και δούκισσες”.

"Δεν είναι ότι πο William και η Kate αφήνουν πίσω τους όλες τις συζητήσεις που αφορούν στον Harry, απλά το τοποθετούν αλλού γιατί δεν είναι δική τους ευθύνη να ανακατευθούν ή να πουν κάτι. Αυτό που κάνουν είναι να προσφέρουν όση ηρεμία και γαλήνη γίνεται” αναφέρει επίσης η πηγή και διευκρινίζει πως κατά την διάρκεια της επικοινωνίας τους, δεν ασχολούνται με τα όσα αναφέρουν τα media γι' αυτούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση