ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean παντελόνι, πουκάμισο και kitty heels
 

Η Kate Hudson μιλά για την μητρότητα και στέλνει το δικό της μήνυμα

Όσα αποκάλυψε η διάσημη ηθοποιός

newsroom must

Η Kate Hudson, η οποία είναι μητέρα τριών παιδιών του Ryder Russell Robinson, της Rani Rose και του Bingham Hawn Bellamy, μίλησε πρόσφατα για την μητρότητα στο περιοδικό People και προς έκπληξή μας, αποκάλυψε πως είναι «αυστηρή μητέρα».

 «Είναι κάποια πράγματα στα οποία είμαι αυστηρή. Εκεί που είμαι αυστηρή είναι γιατί έχω θέσει κάποιους κανόνες. Ορισμένα πράγματα δεν τα διαπραγματεύομαι με τα παιδιά μου. Έχω καταλάβει ότι όταν ακολουθείς αυτό το πρότυπο τότε δεν καταλήγεις σε μακρόχρονες διαπραγματεύσεις. Όταν λέω όχι, έχει τελειώσει», τονίζει μεταξύ άλλων.

Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η ηθοποιός, με αφορμή τη συνεργασία της με την πλατφόρμα ευεξίας WW, είπε ότι η ίδια εκτιμά τη ρουτίνα στην ευεξία και στην γονική φροντίδα, συμπληρώνοντας ότι οι γονείς «πρέπει να δημιουργήσουν λογικά όρια [και] να βάλουν κάποιες γραμμές, ώστε τα παιδιά να δοκιμαστούν σ' αυτά».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

«Και αυτό, νομίζω, είναι ένα σημαντικό μέρος της ανάπτυξής τους. Πόσο μακριά μπορούν να φτάσουν για κάτι. Και το πώς όλο αυτό το χειρίζεσαι ως γονέας είναι ένα τεράστιο μέρος της ανατροφής» τόνισε η ίδια, προσθέτοντας ότι είναι «πολύ, πολύ αυστηρή σχετικά με τους τρόπους», σημειώνοντας ότι δεν δείχνει καμία ανοχή στα ψέματα - μεγάλα ή μικρά.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

Θέλοντας όμως να ξεκαθαρίσει τα λεγόμενά της, η ηθοποιός διευκρίνησε πως δεν είναι αυστηρή σε όλους τους τομείς. Αντίθετα, όπως υποστηρίζει, δίνει χώρο στα παιδιά της να κάνουν λάθη.  «Όσον αφορά τα συναισθήματα... Είμαι πολύ ανοιχτή. Δίνω στα παιδιά μου πολύ χώρο για να κάνουν λάθη» τόνισε και έστειλε το ηχηρό μήνυμα πως «Όλοι πρέπει να έχουμε ανοιχτό μυαλό και να νιώθουμε καλά για αυτό που κάνουμε και να αφήνουμε τους ανθρώπους να ζουν με τον τρόπο που θέλουν».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση