ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γυμανστικό κολάν, απλό tee, blazer και sneakers
 

Η Καμίλα θα γίνει η νέα Βασίλισσα όταν λάβει τον θρόνο ο Κάρολος

Η νέα επιθυμία της Βασίλισσας Ελισάβετ

Ζωή Τουτουντζίδου

Έπειτα από προσωπική επιθυμία της Βασίλισσας Ελισάβετ, η Δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα, θα γίνει η νέα «βασίλισσα» δίπλα στο πλευρό του πρίγκιπα Κάρολου, όταν θα αναδειχτεί ο νέος βασιλιάς της Μεγάλης Βρετανίας.

Όπως φαίνεται η βασίλισσα θέλησε να τιμήσει την Καμίλα για την μακροχρόνια στήριξη και αφοσίωση τόσο στο στέμμα, όσο στο πρόσωπο του συζύγου της πρίγκιπα Κάρολου. Να θυμίσουμε, ότι το παλάτι είχε ανακοινώσει στο παρελθόν ότι η Δούκισσα θα λάβει τον τίτλο της «Princess Consort» δηλαδή της πριγκιπικής συντρόφου, καθώς πριγκίπισσα είχε στεφθεί πρώτη η Diana.Με την Βασίλισσα Ελισάβετ να ανακοινώνει πως επιθυμεί την τήρηση του συγκεκριμένου τίτλου, στο μήνυμα που έστειλε για την επέτειο των 70 χρόνων της στο θρόνο.

«Όταν, ο γιος μου Κάρολος γίνει Βασιλιάς, ξέρω ότι θα δώσετε σε αυτόν και στη σύζυγό του Καμίλα την ίδια υποστήριξη που μου δώσατε και είναι ειλικρινής επιθυμία μου όταν έρθει εκείνη η ώρα, η Camilla να γίνει γνωστή ως Queen Consort καθώς συνεχίζει τη δική της πιστή υπηρεσία».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση