ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

Η Jennifer Lopez ετοιμάζεται για διακοπές στην Μύκονο

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα.

newsroom must

Νέα κάθοδος από το Hollywood αναμένεται να πραγματοποιηθεί το επόμενο διάστημα καθώς τα Ελληνικά νησιά, έχουν μαγέψει το παγκόσμιο με την ομορφιά τους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα στην Αμερική (secret) η λατίνας superstar, Jennifer Lopez, αναμένεται να έχει ήδη ξεκινήσει το ψάξιμο για να βρει χώρο για να κάνει τις διακοπές της στην Μύκονο. Ενώ ταυτόχρονα έχουν γίνει επαφές και με επαγγελματίες που θα αναλάβουν την προστασία της.

Αυτή φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια επισκέπτεται την Ελλάδα, καθώς είχε κατέλθει για πρώτη φορά το 2008 στο Λαγονήσι, ενώ στα πλαίσια της εμφάνισής της είχε εκφράσει από τότε την επιθυμία της να επισκεφθεί και το νησί των Κυκλάδων..

Αναφορικά με τον λόγο που θα πετάξει προς την Ελλάδα, αυτό που γίνεται γνωστό είναι ότι σκοπός της είναι να ξεκουραστεί και να απολαύσει λίγες στιγμές χαλάρωσης κάτω από τον γαλανόλευκο ήλιο. Φυσικά, θεωρείται δεδομένο ότι η ίδια δεν θέλει σε καμία περίπτωση να γίνει στόχος των paparazzi.

Το μόνο που μένει να ξεκαθαρίσουμε είναι την παρέα της, καθώς μετά και τα τελευταία δημοσιεύματα για επανασύνδεσή της με τον διάσημο ηθοποιό Ben Affleck, θέλουν τους δύο να είναι αχώριστοι.

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση