ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Bodycon φόρεμα με λεπτές τιράντες και wedges πλατφόρμες.
 

Η Jameela Jamil κατηγορεί το Met Gala για 'Selective Cancel Culture'

Η ηθοποιός κατακρίνει το θέμα του Met Gala 'Karl Lagerfeld' σε μια νέα ανάρτηση.

Μαρία Καραμάνου

Η Jameela Jamil σε ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, κρίνει το Met Gala αλλά και το φετινό θέμα. Λίγες ώρες μετά τη διεξαγωγή του ετήσιου γκαλά, η ηθοποιός του The Good Place, μπήκε στο Instagram για να εκφράσει τη γνώμη της για την εκδήλωση και την επιλογή του Karl Lagerfeld ως τιμώμενου προσώπου.

Στην ανάρτηση της έγραψε, «Χθες το βράδυ το Χόλιγουντ και η μόδα είπαν δυνατά το ήσυχο μήνυμα όταν πολλές διάσημες φεμινίστριες επέλεξαν να γιορτάσουν στο υψηλότερο επίπεδο, έναν άνδρα που ήταν τόσο δημόσια σκληρός με τις γυναίκες, τους χοντρούς ανθρώπους, τους μετανάστες και τους επιζώντες σεξουαλικής επίθεσης. Και όλες τις γυναικείες δηλώσεις, και οι θεατές στο διαδίκτυο, επέλεξαν να το αγνοήσουν με χαρά».

Η ανάρτηση της ακτιβίστριας για την ενδυνάμωση του σώματος ολοκληρώθηκε αφού συνέχισε λέγοντας, «Κανείς δεν έχει τέλεια ηθική, τουλάχιστον εγώ, αλλά χριστέ μου είχαμε έναν χρόνο να διορθώσουμε κάτι, και να μην απονείμουμε την υψηλότερη δυνατή τιμή σε έναν γνωστό μεγαλομανή… και όλοι αποφάσισαν ξαφνικά ότι μπορούμε να διαχωρίσουμε την τέχνη από τον καλλιτέχνη όταν είναι *βολικό*. Και είναι ένας κανόνας για εμάς και άλλος κανόνας για όλους τους άλλους. Χθες το βράδυ παραιτηθήκαμε από το δικαίωμά μας να μας παίρνουν στα σοβαρά για οτιδήποτε σημαντικό."

Συνέχισε, προσθέτοντας στη λεζάντα της ανάρτησης, "Δεν πρόκειται για την κουλτούρα ακύρωσης. Δεν είναι καν για τον Καρλ. Είναι για να δείξει πόσο επιλεκτική είναι η κουλτούρα ακύρωσης εντός της φιλελεύθερης πολιτικής, τα περισσότερα είναι για να δείξουμε γιατί οι άνθρωποι δεν εμπιστεύονται τους φιλελεύθερους. Εξαιτίας ολισθηρών τακτικών και διπλών ανθρώπων."

Τελείωσε τη λεζάντα λέγοντας ότι «το ευρύ κοινό στο διαδίκτυο συμμετείχε και ήταν εξ ολοκλήρου συνένοχος στο σβήσιμο της αλήθειας χθες το βράδυ».

Δείτε την ανάρτηση της εδώ: 


ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Met Gala  |  Jameela Jamil  |  news  |  celebs  |  hollywood  | 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση