ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

Η J.Lo θα λάβει τιμητικό βραβείο στα MTV VMA για τη συνολική της πορεία. Γιατί όμως;

H Jennifer Lopez είναι σίγουρα μια από τις πιο επιτυχημένες καλλιτέχνιδες της τελευταίας δεκαετίας. Στα βίντεο της πάντα δίνει το 100% της με hot χορογραφίες με τις οποίες δείχνει και τις εξαιρετικές ικανότητές της στο χορό. 

Φέτος τα MTV Video Music Awards θα τιμήσουν την πορεία της και τα βίντεο κλιπ της, βραβεύοντάς την με το πολυπόθητο Michael Jackson Video Vanguard Award που, ουσιαστικά, βραβεύει έναν καλλιτέχνη για το οπτικοακουστικό σύνολο της καριέρας τους. Στο παρελθόν είχαν παραλάβει το βραβείο καλλιτέχνες όπως η Rihanna, η Madonna, η Britney Spears, o David Bowie και ο Kanye West. 

Η J.Lo μετρά καριέρα που απλώνεται σε πάνω από δύο δεκαετίες, με 80 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων σε όλο τον κόσμο, 40 εκατομμύρια αντίτυπα albums, έχει 16 τραγούδια στο τοπ 10 και τρία albums που έπιασαν την κορυφή του Billboard 200, και ήταν η πρώτη γυναίκα με ένα album στο νούμερο ένα του Billboard Hot 100 και ταυτόχρονα μια ταινία στην κουρφή του box office με το album ''J.Lo'' και την ταινία ''The Wedding Planner''. 

Επίσης τον περασμένο Απρίλιο ήταν ανάμεσα στους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους του περιοδικού ΤΙΜΕ, είναι ενεργή σε διάφορες φιλανθρωπικές και ανθρωπιστικές οργανώσεις. 

Φέτος και με αφορμή τη βράβευση της, πρόκειται να τραγουδήσει ζωντανά για πρώτη φορά μετά το 2001. 

Όλα αυτά καλά. 

Αξίζουν τα βίντεο κλιπ της βραβείο; 

Δείτε μερικά απ' αυτά: 

Είναι όλα ''οκ''.

Αξίζει όμως αυτά τα βίντεο και ακόμα μερικά παρόμοια να βραβευτούν; Ιδού η απορία. 

Τι λέτε εσείς; 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση