ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi φούστα, λινό πουκάμισο και mules
 

Η ηχηρή απουσία από το γάμο της Lady Kitty Spencer

Πρόκειται για τον πατέρα της, μικρότερο αδελφό της πριγκίπισσας Diana.

newsroom must

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, η ανιψιά της πριγκίπισσας Diana, Lady Kitty Spencer, παντρεύτηκε τον κατά 32 χρόνια μεγαλύτερό της, επιχειρηματία Michael Lewis, σε μια ρομαντική τελετή στη Ρώμη, αλλά σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα, από αυτή τη μοναδική στιγμή έλειπαν δύο πολύ σημαντικά πρόσωπα.

Αν και η ίδια διοργάνωσε τον τέλειο γάμο, στο πιο μαγευτικό σκηνικό που θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί, φορώντας ένα εντυπωσιακό νυφικό του Dolce&Gabbana. Με τον οίκο να χαρακτηρίζει την τελετή ως «την πιο σημαντική μέρα στη ζωή της Kitty».

Φυσικά, ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και διάφορα γνωστά πρόσωπα, όπως άνθρωποι της μόδας, μεταξύ άλλων και οι Pixie Lott, Mark Francis Vandelli, ο ηθοποιός Idris Elba με τη σύζυγό του Sabrina, αλλά και οι αδελφές της.

Από την τελετή όμως απουσίαζε ο πατέρας της, και αδελφός της πριγκίπισσας Diana, Charles, αλλά και τα αδέλφια της Louis Spencer και Samuel Aitken.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kitty Spencer (@kitty.spencer)

Φυσικά ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι ο Charles Spencer, είχε απουσιάσει από το γάμο της κόρης του, αλλά μια μέρα πριν το γάμο είχε ανεβάσει μια φωτογραφία της πανσελήνου από το σπίτι του στην Αγγλία. Ενώ στη συνέχεια ανέβασε μια φωτογραφία από ελάφια στο πάρκο δίπλα στην έπαυλή του στο Althorp.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Charles Spencer (@charles.earl.spencer)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Charles Spencer (@charles.earl.spencer)

Ενώ οι ταξιδιωτικές οδηγίες λόγω και της πανδημίας, απαιτούν από όσους ταξιδιώτες επισκέπτονται την Ιταλία πρέπει να μπουν σε καραντίνα πέντε ημερών και να κάνουν covid test προκειμένου να τους επιτραπεί η είσοδος στη χώρα κάτι που σημαίνει ότι ο Charles Spencer δεν θα μπορούσε να ταξιδέψει αυθημερόν για το γάμο της κόρης του.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση