ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Co-ord φόρμες, sneakers και teddy παλτό
 

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου μιλάει πρώτη φορά για τα προσωπικά της

''Αν με πε­ριμένει κάποιος είναι ανοιχτό προς συζήτηση''.

newsroom must

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό HELLO! και μεταξύ άλλων, η κριτής του GNTM, μίλησε για την απόφασή της να αφήσει την Αμερική και να επιστρέψει στην Ελλάδα για το reality μόδας, αλλά και για τα προσωπικά της, χωρίς να κάνει ξεκάθαρο βέβαια, αν ΄πίσω στην Αμερική την περιμένει κάποιος.

Είσαι η junior της ομάδας. Σε προσέχουν;

''Είμαι όντως η μικρή της παρέας και με προσέ­χουν πολύ. Όλη η ομάδα είναι φανταστική, εί­μαστε μια παρέα και περνάμε καλά off και on set. Εξάλλου γνωριζόμαστε εδώ και χρόνια. Πρόκειται για ανθρώπους που ανέκαθεν αγα­πούσα και ένιωθα κοντά μου. Έπαιξαν ρόλο στο να αποδεχθώ την πρόταση''.

Έπαιξε και το «GNTM» ρόλο στην επιστρο­φή σου στην Ελλάδα;

''Είναι ξεκάθαρα ο λόγος που επέστρεψα, αν και είναι ακόμη νωρίς να πω αν η επιστροφή μου είναι οριστική. Η Αμερική παραμένει η βάση μου, η δουλειά και η ζωή μου βρίσκο­νται εκεί. Προς το παρόν, πήρα τα κατοικίδιά μου και κάποια βασικά πράγματα και ήρθα. Έχω αφήσει πίσω πολλά, κυρίως τα αγαπη­μένα μου φυτά.''

Σύντροφο;

''Σύντροφο δεν πήρα μαζί μου και το αν με πε­ριμένει κάποιος είναι ανοιχτό προς συζήτηση. Ο χρόνος και η απόσταση θα δείξουν''.

Πώς σου έχει φανεί μέχρι τώρα η καρέκλα του κριτή;

''Είναι πολλά τα συναισθήματα. Δεν έχω κάνει κάτι ανάλογο στο παρελθόν, αλλά αγαπώ τη μόδα, τα ρούχα, το styling. Δεν είναι εύκολο, αλλά είναι πολύ ενδιαφέρον. Βλέπω κομμάτια του εαυτού μου στα παιδιά, αναγνωρίζω τις ανη­συχίες που έχουν στο ξεκίνημά τους, μου αρέ­σει που βλέπω την εξέλιξή τους''.

Τι κομμάτια του εαυτού σου είδες;

''Το άγχος του casting, για παράδειγμα. Βέβαια, από ένα σημείο και μετά, δεν είναι τόσο έντο­νο το άγχος αφού η εμπειρία βοηθά να νιώθεις άνετα με το σώμα σου, το book σου, τα πάντα''.

Πρέπει να φύγεις από την ανασφάλεια του αρέσω ή δεν αρέσω. Σε άγχωσε το ότι κάθισες στην καρέκλα που καθόταν η Βίκυ Καγιά;

''Πριν έρθω, με άγχωνε λίγο, ένιωθα πως έχω μια ευθύνη. Δεν μπαίνει θέμα σύγκρισης κα­θώς είμαστε δύο διαφορετικοί άνθρωποι, σε διαφορετικά στάδια της καριέρας μας. Η Βί­κυ έχει ήδη κάνει καριέρα στην τηλεόραση, για την οποία τη θαυμάζω, ενώ εγώ είμαι μό­λις στο ξεκίνημά μου τηλεοπτικά και είμαι η Ισμήνη, έχω τον δικό μου τρόπο έκφρασης και δουλειάς. Τη Βίκυ τη γνωρίζω αρκετά χρόνια, πάντα είχαμε ωραία επαφή και τώ­ρα που είμαστε σε διπλανά στούντιο τα λέμε εξίσου ωραία''.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση