ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Silver παντελόνι με μαύρο sweater και mary jane
 

Η Irina Shayk μιλάει για τον χωρισμό της με τον Bradley

«Η ζωή χωρίς το γράμμα B είναι ένα νέο κεφάλαιο»

O χωρισμός της καλλονής Irina Shayk και του ηθοποιού Bradley Cooper ταρακούνησε το Hollywood και οι φήμες που υπήρξαν γύρω από την σχέση τους ήταν πολλές. Επικρατέστερη ήταν εκείνη του «παράνομου» δεσμού του Bradley με την Lady Gaga.

H Irina μίλησε για τον χωρισμό της σε μία σπάνια συνέντευξή της στην βρετανική Vogue. Όπως δήλωσε «Πιστεύω πως σε όλες τις καλές σχέσεις βγαίνουν μαζί πτυχές του καλού και του κακού μας εαυτού. Έτσι λειτουργεί η ανθρώπινη φύση. Δύο σπουδαίοι άνθρωποι δεν σημαίνει ότι θα γίνουν και καλό ζευγάρι».

 
 
 
 

Συνεχίζοντας το μοντέλο τόνισε ακόμα «Νομίζω ότι ήμασταν πολύ τυχεροί που ζήσαμε αυτή την εμπειρία. Πήραμε πολλά ο ένας από τον άλλον. Η ζωή χωρίς το γράμμα B είναι ένα νέο κεφάλαιο».

Δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την κόρη τους όπως και για το πως είναι η ίδια σαν μητέρα. «Είναι δύσκολο να βρίσκεις τις ισορροπίες καθημερινά, όταν είσαι single μαμά και εργαζόμενη. Υπάρχουν μέρες που ξυπνάω και είμαι σε απόγνωση για το πώς να χειριστώ καταστάσεις».

Η Irina θα βρίσκεται στο εξώφυλλο του περιοδικού που θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο και εμείς ανυπομονούμε να διαβάσουμε όλες τις λεπτομέρειες

 
 
 
 
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση