ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λεοπάρ κολάν, vintage sweatshirt και sneakers
 

Η Clinton τρολάρει τον αποκλεισμό του Trump στο Twitter

Το τέλειο tweet της.

Μετά την εισβολή στο Καπιτώλιο, το μόνο θετικό που βγήκε είναι ότι ο Donald Trump αποκλείστηκε από το αγαπημένο του μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το Twitter. O 45ος πρόεδρος της Αμερικής απολάμβανε να μοιράζεται κάθε του σκέψη και πιστεύω, στο Twitter με πολλές φορές τα tweets του να έχουν προκαλέσει αντιδράσεις και αντιπαραθέσεις.

Αρκετές ήταν οι φορές όπου ο Trump έκανε tweets με ψευδή στοιχεία με αποτέλεσμα η πλατφόρμα να του κάνει προειδοποιήσεις και στη συνέχεια να τον κάνουν banned. Το Facebook, το Instagram, το Reddit και προσφάτως το YouTube ακολούθησαν το παράδειγμα του Twitter κάνοντας τον αποκλεισμό του μέχρι νεωτέρας για να μην υπάρξουν ανάλογα επεισόδια την ημέρα της ορκωμοσίας του Joe Biden και της Kamala Harris.

Πολλές ήταν οι αντιδράσεις χαράς στα social media και ανάμεσά τους και ένα tweet της Hillary Clinton. Η αντίδρασή της ήρθε μετά την ανακοίνωση του Twitter, κάνοντας share μια παλαιότερη ανάρτησή της που ζητούσε από τον Donald Trump το 2016 -κατά τη διάρκεια της εκλογικής τους αναμέτρησης- να διαγράψει τον λογαριασμό του.

Το 2016 ο Trump την χλεύαζε γιατί η Clinton είχε τη στήριξη του πρώην προέδρου, Barack Obama. Η απάντησή της άργησε αλλά ήρθε με ένα τέλειο tweet:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Clinton  |  Trump  |  Twitter  |  barack obama  |  tweet

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση