ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi αέρινο φόρεμα με flat πέδιλα
 

Η Halle Berry μιλάει για το Oscar και την μεγάλη της απογοήτευση

«Αναρωτιέμαι, ήταν αυτή μία σημαντική στιγμή ή ήταν μία σημαντική στιγμή για εμένα;»

Είναι περίεργο να παλεύεις και να κυνηγάς κάτι μια ζωή και όταν τελικά το πετύχεις να μην είναι ακριβώς όπως το περίμενες. Για τους ανθρώπους του θεάματος και του cinema η απόλυτη καταξίωση φτάνει με ένα βραβείο Oscar.

Όταν όμως είσαι μαύρη γυναίκα στα Oscar του παλιού Hollywood τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα. Το όνειρο για την Halle Berry κατακτήθηκε το 2002 όμως όπως δήλωσε σε συνέντευξή της στο Variety ήταν μια από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις της ζωής της.
Όταν το 2002 η Halle έλαβε το βραβείο α’ γυναικείου ρόλου για την ταινία Monster’s Ball ουσιαστικά άνοιγε τον δρόμο και για της άλλες μάυρες γυναίκες αλλά και για εκείνη να συνεχίσει την καριέρα της. Έγιναν όμως τα πράγματα έτσι.

Η ίδια δηλώνεις ότι «Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι κάπως ήμουν πάνω στη σκηνή και θυμάμαι τον Russell Crowe να ψιθυρίζει στο αυτί μου “Ανάπνευσε, φίλε. Ανάπνευσε.” Μετά θυμάμαι ότι γύρισα από την άλλη και είδα όλα τα πρόσωπα και ξεκίνησα να μιλάω. Το επόμενο πρωί, σκέφτηκα “Ουάου, επιλέχθηκα να ανοίξω μία πόρτα. Αναρωτιέμαι, ήταν αυτή μία σημαντική στιγμή ή ήταν μία σημαντική στιγμή για εμένα; Ήθελα να πιστέψω ότι ήταν μεγαλύτερο από μένα. Αισθανόμουν ότι ήταν τόσο πολύ μεγαλύτερο από μένα, κυρίως επειδή ήξερα ότι άλλοι έπρεπε να ήταν εκεί πριν από εμένα και δεν ήταν»

Όσον αφορά την επόμενη ημέρα και τους ρόλους που πίστευε ότι θα κέρδιζε τα πράγματα για άλλη μια φορά ήταν μόνο μέσα στο κεφάλι της και όχι στην πραγματικότητα. «Νομίζω πως σε μεγάλο βαθμό ήταν επειδή δεν υπήρχε θέση για κάποια σαν εμένα. Σκεφτόμουν “Ώ, όλα αυτά τα σπουδαία σενάρια πρόκειται να έρθουν στο δρόμο μου. Όλοι οι σπουδαίοι σκηνοθέτες πρόκειται να χτυπήσουν την πόρτα μου. Δε συνέβη.Μάλιστα, έγινε λίγο δυσκολότερο. Το λένε η κατάρα του Oscar. Περιμένουν ότι θα το “γυρίσεις” σε ερμηνείες άξιες βραβείων. Απλά επειδή κέρδισα ένα βραβείο δε σημαίνει ότι μαγικά, την επόμενη ημέρα, υπήρχε θέση για εμένα. Απλά συνέχιζα να φτιάχνω το δρόμο εκεί που δεν υπήρχε τίποτα», επεσήμανε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση