ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

Η Hailey Bieber συνεχίζει με την επωνυμία «Rhode» παρά τη μήνυση

Φαίνεται πως δικαστής, της το επέτρεψε

Η Hailey Bieber κατάφερε και μοιράστηκε με τον κόσμο τη δουλειά μηνών για να μπορέσει να λανσάρει τη δική της γραμμή προϊόντων περιποίησης με την επωνυμία «Rhode». Κι ενώ όλα πήγαιναν καλως, το μοντέλο δέχτηκε μήνυση από μία εταιρεία ρούχων με την ίδια ακριβώς επωνυμία, δηλαδή «Rhode» όπου πίσω από αυτή εργάζονται οι Purna Khatau και Phoebe Vickers οι οποίες ίδρυσαν την εταιρεία αυτή. 

Ενώ η Hailey Bieber προωθούσε τη δική της σειρά προϊόντων όταν τη λάνσαρε, η Purna Khatau και η Phoebe Vickers κατέθεσαν μία συμπληρωματική επιστολή σύμφωνα με την οποία απαγόρευαν στη Hailey Bieber να συνεχίσει τη διαδικασία προώθησης με την ίδια επωνυμία κι εν τέλει κατέφυγαν στα δικαστήρια . 

Τελικά, ο δικαστής δεν δέχτηκε την επιστολή που είχαν στείλει οι δύο επιχειρηματίες κι έτσι έδωσε το πράσινο φως στη Hailey Bieber να συνεχίσει κανονικά την προώθηση της επωνυμίας της. 

Μέσα από ένα βίντεο που δημιούργησε η ίδια, εξηγεί πώς κατέληξε στο όνομα Rhode τονίζοντας το γεγονός ότι το Rhode είναι το μεσαίο όνομα τόσο της ίδιας όσο και της μητέρας της, Kennya Baldwin. 

Οι δύο επιχειρηματίες, Khatau και Vickers υποστηρίζουν πως πρόκειται για μια επωνυμία που χτίζουν εδώ και εννέα χρόνια ενώ δηλώνουν σίγουρες για την τελική έκβαση της δίκης. Παράλληλα, ανέφεραν πως η Hailey Bieber τις είχε προσεγγίσει πριν από τέσσερα χρόνια με σκοπό να αγοράσει την επωνυμία, ωστόσο εκείνες δεν δέχτηκαν. 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση