ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: jean παντελόνι, φαρδύ πλεκτό και blazer
 

Η Hailey Bieber μιλά για την πιο δύσκολη στιγμή στον γάμο της

«Αποφάσισα να παραμείνω αφοσιωμένη σε εκείνον, και όπου μας βγάλει»

newsroom must

Ο Justin Bieber και η Hailey Baldwin Bieber σε ένα podcast μίλησαν για την σχέση τους, την επιθυμία τους να μεγαλώσει σύντομα η οικογένειά τους και την δυσκολότερη περίοδο στον γάμο τους. Κατά την διάρκεια μάλιστα του podcast είδαμε την Hailey  να μιλάει αρκετά ανοιχτά και να αποκαλύπτει μια στιγμή που την έβαλε σε σκέψεις να λήξει τον γάμο της με τον τραγουδιστή.

«Ανέκαθεν συζητούσαμε για τους στόχους μας και για το πού θα θέλαμε να είμαστε σε μια συγκεκριμένη ηλικία» είπε η Hailey Baldwin Bieber αρχικά και πρόσθεσε: «Από πάντα λέγαμε ότι θέλαμε να παντρευτούμε νέοι, να κάνουμε νέοι οικογένεια».

«Είχα ζήσει πολλά πράγματα στη ζωή μου. Είχα πολλά ορόσημα, είχα ταξιδέψει παντού στον κόσμο. Αλλά βρέθηκα σε σημείο να νιώθω μοναξιά και να μη θέλω να συνεχίσω μόνος. Συνειδητοποίησα ότι χρειαζόμουν θεραπεία για να είμαι σε θέση να έχω μια υγιή, σοβαρή σχέση, γιατί κουβαλούσα πολλά τραύματα και ουλές. Έτσι, άρχισα να δουλεύω αυτά τα πράγματα και να ανακτώ την υγεία μου» δήλωσε ο Bieber.

Στην συνέχεια, αναφερόμενος στα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετώπισε το 2019 και για τα οποία έχει μιλήσει ανοιχτά στο παρελθόν, ο Bieber τόνισε: «Ευτυχώς, η Hailey με δέχτηκε όπως ήμουν» και πρόσθεσε: «Ακόμα και μετά τον γάμο μου είχα πολλά τραύματα να αντιμετωπίσω».

Από πλευράς της, η Hailey αποκάλυψε: «Θυμάμαι ότι τηλεφώνησα στη μαμά μου κάμποσες φορές, μια συγκεκριμένη φορά όμως όταν ήμασταν στο Μπρούκλιν έκλαιγα και έλεγα "απλά δεν μπορώ να το κάνω"», είπε το μοντέλο επεισόδιο του podcast In Good Faith With Chelsea & Judah Smith και έπειτα πρόσθεσε: «Αλλά πιστεύω, επίσης, ότι ήμουν μέσα σε αυτό. Πήρα μια απόφαση. Ήξερα ειλικρινά ότι αγαπούσα αυτόν τον άνθρωπο για πολύ καιρό και δεν ήταν η ώρα να τον εγκαταλείψω. Δεν θα του το έκανα αυτό... Φανταστείτε να εγκαταλείπετε κάποιον στη μέση της χειρότερης περιόδου της ζωής του, ενδεχομένως», είπε η Hailey στο podcast. «Δεν είμαι τέτοιος τύπος ανθρώπου. Οπότε θα το ξεχώριζα, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Ήταν πραγματικά δύσκολο... Υπήρχαν μέρες που κυριολεκτικά έλεγα, "Δεν ξέρω αν θα είναι καλά". Κάτι βαθιά μέσα μου έλεγε "θα το ξεπεράσει". Απλώς δεν ήξερα πόσο καιρό θα επρόκειτο να πάρει».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X