ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, πουκάμισο και λεύκα sneakers
 

«Η γυναίκα του Φιλιππίδη μου ζήτησε να πω ότι δεν τα έκανε αυτά ο Πέτρος»

«Η Ελπίδα Νίνου με πήρε τηλέφωνο μήπως θέλω να βοηθήσω την κατάσταση»

Ο Γιώργος Λέφας παραχώρησε συνέντευξη στη δημοσιογράφο Πέννυ Καβέτσου και στο Open Weekend και με αφορμή την παραπομπή με βούλεμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών σε δίκη για τρία κακουργήματα, έναν βιασμό και δύο απόπειρες, του Πέτρου Φιλιππίδη κλήθηκε να σχολιάσει την υπόθεση.

"Δεν έπεσα από τα σύννεφα με τις καταγγελίες του. Έβλεπα κάποια πράγματα, αλλά δε μπορούσε να φτάσει το μυαλό μου ότι ήταν σε τέτοια έκταση, όταν ακούστηκαν αυτά τα πράγματα από το metoo.

Έχουμε τσακωθεί άπειρες φορές για ψύλλου πήδημα. Μπορεί για παράδειγμα να μην είχα πει σωστά μία ατάκα πάνω στη διόρθωση. Επειδή είχα περάσει πάρα πολλά και δεν έδινα σημασία. Έλεγα μέσα μου "λέγε, λέγε” και θα το κάνω εγώ όπως θέλω. Έβγαινε εκτός εαυτού για μηδαμινό λόγο.

Όταν χάσεις την ταπεινότητά σου, καβαλάς το καλάμι και γίνεσαι ένας άνθρωπος που είναι εξουσιαστής. Γιατί η εξουσία όταν δεν έχει στέρεες βάσεις είναι μόνο στον ναρκισσισμό και γυρνάει μπούμερανγκ στον εαυτό σου και καταστρέφεται η ζωή σου.

Ήξερα ότι φλέρταρε αλλά σε τέτοιο σημείο; Δε μπορούσα να το διανοηθώ. Δεν υπέπεσε κάτι στην αντίληψή μου ότι έβαζε κάποιες με το ζόρι να κάνουν αυτά τα πράγματα, δε γίνεται.

Για να πω την αλήθεια τα τελευταία 10 χρόνια εξαφανίστηκε. Ούτε παρέα έκαναν τα παιδιά μας, ούτε παρέα έκαναν οι σύζυγοί μας, η Ευτυχία με την Ελπίδα. Του έστελνα μηνύματα στις γιορτές και δεν μου απαντούσε καν.

Πιστεύω ότι τον οδήγησε να ξεκόψει η αλαζονεία και το καινούριο περιβάλλον του. Πάντα ήταν επιρρεπής στο να ακούει τους άλλους. Η γυναίκα του, η Ελπίδα Νίνου, με πήρε τηλέφωνο μήπως θέλω να βοηθήσω την κατάσταση και της είπα όχι. Μου ζήτησε να πω ότι δεν τα έκανε αυτά ο Πέτρος. Πώς να τα πω για πες μου;" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λέφας.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση