ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: μαύρη μίνι πλισέ φούστα, cropped πουκάμισο και sneakers
 

Η Gwyneth Paltrow γιόρτασε τα 50α γενέθλιά της με μια γυμνή φωτογράφιση

«Αισθάνομαι τόσο καλά που κλείνω τα 50, και αυτό έχει να κάνει με την έκφραση αυτής της αίσθησης ενέργειας και αισιοδοξίας»

Μαρία Σάββα

Η Gwyneth Paltrow μπήκε πρόσφατα στο Instagram για να γιορτάσει τα 50ά της γενέθλια δημοσιεύοντας μια χαρούμενη φωτογραφία της με μπικίνι. Τώρα, πήγε ένα βήμα παραπέρα, με μια εντελώς γυμνή φωτογράφιση, βαμμένη στα χρυσά.

Η ηθοποιός και ιδρύτρια του Goop, που έκλεισε τα 50 στις 27 Σεπτεμβρίου, μοιράστηκε πολλές φωτογραφίες της ντυμένη με χρυσή μπογιά και τίποτα άλλο. «Το μόνο που ξέρω είναι ότι με βάφουν χρυσή και ότι πρέπει να είμαι γυμνή», είπε η Paltrow για τη φωτογράφιση του Andrew Yee. «Αισθάνομαι τόσο καλά που κλείνω τα 50, και αυτό έχει να κάνει με την έκφραση αυτής της αίσθησης ενέργειας και αισιοδοξίας που βιώνω. Αφορά περισσότερο το γυναικείο βλέμμα και απλώς μια αίσθηση διασκέδασης».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Αυτές οι εικόνες δεν ήταν ο μόνος τρόπος με τον οποίο η Gwyneth Paltrow διασκέδασε τα σημαντικά αυτά γενέθλια, καθώς εξέφρασε επίσης και το πώς ένιωθε για το γεγονός, σε μια ανάρτηση που έγραψε στο Goop. Αφού μοιράστηκε πώς πέρασαν οι γονείς της τα 50ά γενέθλιά τους, η Paltrow, έγραψε για το πέρασμα του χρόνου στη ζωή της. «Καταλαβαίνω σε κάποιο επίπεδο ότι η ζωή είναι γραμμική, ότι έχω ζήσει x αριθμό ημερών μέχρι στιγμής και έχω περισσότερες στο «καλάθι που κρατάω από ό,τι στο χωράφι», είπε. «Αλλά υπάρχει κάτι στη γλυκύτητα της ζωής που υπάρχει βαθιά μέσα μου που είναι αμετάβλητο, που δεν θα αλλάξει. Είναι η ουσία της ουσίας. Φαίνεται να γίνεται πιο γλυκό».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Η Gwyneth Paltrow συνέχισε λέγοντας πώς ένιωθε για το σώμα της, συγκεκριμένα στα 50 της. «Το σώμα μου, ένας χάρτης με τα στοιχεία όλων των ημερών, είναι λιγότερο διαχρονικό», είπε. «Μια συλλογή από σημάδια και ανωμαλίες που σημειώθηκαν. Σημαδεμένο από τα εγκαύματα του φούρνου, ένα δάχτυλο σπασμένο σε ένα παράθυρο πριν από πολύ καιρό, η γέννηση ενός παιδιού. Ασημένια μαλλιά και λεπτές γραμμές. Ο ήλιος έχει αφήσει δακτυλικά αποτυπώματα παντού πάνω μου, σαν να μούλιαξε ένα πινέλο με σκούρα μπεζ ακουαρέλα, που το λυγίζει πάνω από το δέρμα μου. Και ενώ κάνω ό,τι μπορώ για να προσπαθήσω για καλή υγεία και μακροζωία, για να αποτρέψω την αποδυνάμωση των μυών και την υποχώρηση των οστών, έχω ένα μάντρα που εισάγω σε αυτές τις απερίσκεπτες σκέψεις που προσπαθούν να με εκτροχιάσουν: Δέχομαι. Δέχομαι τα σημάδια και τη χαλάρωση του δέρματος, τις ρυτίδες. Αποδέχομαι το σώμα μου και αφήνω την ανάγκη να είμαι τέλεια και να φαίνομαι τέλεια, να αψηφώ τη βαρύτητα, να αψηφώ τη λογική, να αψηφώ την ανθρωπότητα. Αποδέχομαι την ανθρωπιά μου».

Η Paltrow ανοίχτηκε επίσης για τα λάθη του παρελθόντος και την πεποίθησή της ότι τα πιο διαρκή προήλθαν από το ότι δεν «στάθηκε πλήρως» στην αλήθεια της. Ωστόσο, πρόσθεσε ότι δεν πιστεύει στο να γυρίσει το χρόνο πίσω για να διορθώσει κανένα από αυτά τα λάθη. Αντίθετα, ρώτησε τον εαυτό της καθώς έκλεινε τα 50: Τι θέλει να κάνει με τον υπόλοιπο χρόνο της εδώ;

Η απάντηση? «Θα ήθελα να επιβραδύνω», είπε. «Θα ήθελα να υποχωρήσω λίγο. Θα ήθελα να κάνω τον κύκλο μου μικρότερο. Θα ήθελα να μαγειρεύω περισσότερο βραδινό. Θα ήθελα να δω τις παρεξηγήσεις να γίνονται κατανοήσεις. Θα ήθελα να συνεχίσω να ανοίγω το βαθύτερο κομμάτι του εαυτού μου στον άντρα μου, παρόλο που με τρομάζει. Θα ήθελα να τραγουδήσω περισσότερο, ακόμα κι αν είναι μόνο στο ντους. Θα ήθελα να πω σε όποιον είχε αρνητική εμπειρία μαζί μου ότι λυπάμαι. Θα ήθελα να αναγνωρίσω πλήρως τον εαυτό μου. Είμαι ατελής, μπορώ να κλειστώ και να γίνω πάγος, δεν έχω υπομονή, βρίζω άλλους οδηγούς, δεν κλείνω τις πόρτες της ντουλάπας μου, λέω ψέματα όταν δεν θέλω να πληγώσω συναισθήματα. Είμαι επίσης γενναιόδωρη και αστεία. Είμαι έξυπνη και γενναία. Είμαι ερευνήτρια και μπορώ να σας φέρω μαζί στην αναζήτησή μου για νόημα. Όταν σε αγαπώ, θα το νιώσεις να σε περικλείει στο χρόνο και στο χώρο και μέχρι το τέλος της γης. Είμαι όλο αυτό.»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση