ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean παντελόνι, πουκάμισο και kitty heels
 

Η γκάφα του πατέρα της Gigi για την γέννηση της εγγονής του

«Γεια σου μικρό μου εγγόνι, εγώ είμαι (ο παππούς σου)»

Όλοι περιμένουν τον ερχομό του παιδιού της Gigi Hadid πόσο μάλλον τα μέλη της οικογένειας τα οποία είναι κατενθουσιασμένα.

Το γνωστό μοντέλο σύντομα θα φέρει στον κόσμο τον καρπό της αγάπης της με τον σύντροφό της Zayn Malik. H αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της έγινε πριν προλάβει η ίδια να το αποκαλύψει ενώ λίγο αργότερα επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα στην εκπομπή του Jimmy Fallon εν μέσω καραντίνας.

Τώρα κυκλοφορεί η φήμη ότι η Gigi έχει ήδη γεννήσει και όλα ξεκίνησαν από εάν post του πατέρα της Mohamed Hadid ο οποίος έγραψε ένα γλυκό γράμμα στο εγγόνι του κάνοντας τους fans να αναρωτιούνται τι συμβαίνει.

Στο post του soon to be παππούς έγραψε «Γεια σου μικρό μου εγγόνι, εγώ είμαι (ο παππούς σου), με την καρδιά μου όσο ευτυχισμένη μπορεί να είναι. Εύχομαι για σένα τον ήλιο και το φεγγάρι, εύχομαι για σένα ευτυχισμένα χρόνια. Να ξέρεις ότι ο παππούς είναι πάντα εδώ, θα κάνω τα πάντα, τα πάντα για σένα, αγαπημένο μου. Όταν έμαθα ότι έρχεσαι, χαμογέλασα και σκούπισα το δάκρυ μου. Έκλαψα γιατί ήξερα πως η καρδιά μου θα ανήκει πάντα σε σένα».

Μετά το χαμό ο Mohamed Hadid απάντησε στα σχόλια επιβεβαιώνοντας ότι ακόμα δεν έχει γεννήσει η Gigi και αναγκάστηκε να διαγράψει την δημοσίευσή του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση