
Μαρία Καραμάνου
Μια από τις πιο όμορφες και αυθεντικές στιγμές της 25ης Μαρτίου μοιράστηκε η Γιώτα Παπαδοπούλου, η οποία βρέθηκε στην παρέλαση για να καμαρώσει την κόρη της, Μισιέλ. Η γνωστή Κύπρια σοσιαλιτέ, που κάθε χρόνο δίνει το «παρών» στις εκδηλώσεις της εθνικής επετείου, αυτή τη φορά είχε έναν πολύ πιο προσωπικό λόγο να συγκινηθεί, να δει την κόρη της να παρελαύνει με το σχολείο της, το The English School.
Στα στιγμιότυπα που μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μισιέλ εμφανίζεται να περνά μπροστά από το κοινό με τη σχολική της στολή, φούστα, λευκό πουκάμισο και σκούρο σακάκι, σε μια εικόνα γεμάτη περηφάνια και συγκίνηση.
Η Γιώτα Παπαδοπούλου δεν έκρυψε τη χαρά της, απαθανατίζοντας τη στιγμή τόσο σε φωτογραφίες όσο και σε βίντεο, τα οποία ανέβασε στα stories της, δείχνοντας το σχολείο να παρελαύνει.
Δείτε τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε:

- Η παιδική φωτογραφία της Πρωτοψάλτη πριν την παρέλαση της 25ης Μαρτίου
- Kelly Osbourne: Χώρισε 7 μήνες μετά την πρόταση γάμου του Sid Wilson
- Το viral story των εκατομμυρίων που ανάρτησαν οι Georgina και Ronaldo
- Έκρηξη πριν το live του Αργυρού σε νυχτερινό κέντρο στη Λευκωσία
- Η Kylie Jenner έγινε rapper;
















