ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: hot pink blazer, στενό jean και μποτάκια σε animal print
 

Η Gigi Hadid επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της

Αποκάλυψε σε συνέντευξή της ότι περιμένει το πρώτο της παιδί.

Σταύρη Φράγκου

Μετά από τις φήμες για την πρώτη εγκυμοσύνη της Gigi Hadid στο TMZ αλλά και τις δηλώσεις της μητέρας της, Yolanda Hadid, η οποία επιβεβαίωσε  την είδηση στο RTL Boulevard λέγοντας "Φυσικά και είμαστε ενθουσιασμένοι, είμαι ενθουσιασμένη που θα γίνω γιαγιά, ενώ μάλιστα έχασα τη μαμά μου πολύ πρόσφατα. Αλλά αυτή είναι η ομορφιά της ζωής, μία ψυχή φεύγει και μία νέα έρχεται. Είμαστε ευλογημένοι”, το μοντέλο επιβεβαίωσε τα νέα στη συνέντευξη της στο "The Tonight Show with Jimmy Fallon".

Όταν ο παρουσιαστής τη συνεχάρη για τα ευχάριστα νέα, η Gigi απάντησε "Ευχαριστώ πολύ!"Προφανώς θα ήθελα να το ανακοινώσω με δικούς μου όρους, αλλά είμαστε πολύ χαρούμενοι και ευγνώμονες για την αγάπη και τις ευχές του κόσμου, οπότε ευχαριστώ".

Ο Fallon, πατέρας δύο παιδιών, έδωσε στη Gigi μερικές συμβουλές και ταυτόχρονα την ενθάρρυνε να ζήσει την κάθε στιγμή. "Ναι, προσπαθώ" απάντησε και συνέχισε περιγράφοντας του πώς είναι να είσαι έγκυος σε ένα περιβάλλον που το social distancing έχει γίνει τόσο normal.  "Ειδικά σ’ αυτή την περίοδο είναι δώρο το να μπορώ να μένω σπίτι μαζί με την οικογένειά μου και να ζω κάθε στιγμή μέρα με τη μέρα."

Το μοντέλο με βάση την είδηση του ΤΜΖ είναι 20 εβδομάδων έγκυος, σύμφωνα με πηγή από το οικογενειακό της περιβάλλον.  "Η Gigi κράτησε το μυστικό για την οικογένεια και τους φίλους της" είπε η πηγή. "Μόλις οι δυο τους αποφάσισαν να είναι και πάλι μαζί, στα τέλη της προηγούμενης χρονιάς, κατάλαβαν ότι πρόκειται για κάτι ιδιαίτερο. Όλοι είναι πολύ ενθουσιασμένοι."

Η Gigi Hadid  σε παλαιότερη συνέντευξη της που έδωσε στο περιοδικό i-D είπε ότι θα ήθελε κάποια στιγμή να κάνει οικογένεια και ότι δεν ξέρει μέχρι πότε θα ασχολείται με το modeling.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X