ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Co-ord φόρμες, sneakers και teddy παλτό
 

Η Gigi Hadid αποκάλυψε τι της λείπει περισσότερο στην εγκυμοσύνη

Η Gigi μίλησε για την εγκυμοσύνη της πρώτη φορά στην εκπομπή του Jimmy Fallon

Όσο περιμένει το παιδάκι της να έρθει στην ζωή το γνωστό supermodel Gigi Hadid προσπαθεί να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να είναι όσο πιο προσεκτική γίνεται ιδιαίτερα τώρα με την πανδημία του κορωνοϊό.

Εκείνη και σύντροφός της Zayn Malik είναι πανευτυχείς όμως η Gigi αποκάλυψε τι είναι εκείνο που της έχει λείψει περισσότερο όσο είναι έγκυος.

Η Gigi μίλησε για την εγκυμοσύνη της πρώτη φορά στην εκπομπή του Jimmy Fallon The Tonight Show και είχε δηλώσει ότι αυτό που θέλει συνεχώς να τρώει είναι bagel έτσι και η τούρτα των γενεθλίων της είχε το σχήμα ενός τεράστιου bagel.

Αυτή την φορά απαντώντας σε ένα χρήστη του Twitter για το αν συνεχίζει να ιππεύει το άλογό της όσο είναι έγκυος η Gigi απάντησε ότι «Νωρίτερα, τα κατάφερνα (μόνο περπάτημα), αλλά τώρα, όχι και μου λείπει πολύ".

Η αγάπη της για τα άλογα και την ιππασία είναι γνωστή ενώ παλαιότερα είχε δηλώσει ότι «H ζωή στη φάρμα με πηγαίνει πίσω στα παιδικά μου χρόνια και μου θυμίζει ότι τα μικρά πράγματα έχουν αξία όπως η τέχνη, η κηπουρική, η yoga, η μαγειρική και το να περνάω χρόνο με αυτούς που αγαπάω και τα ζωάκια χωρίς να με απασχολεί τι φοράω και πώς είναι τα μαλλιά μου. Η ελευθερία της φύσης με γιατρεύει»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση