ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean παντελόνι, πουκάμισο και kitty heels
 

Η Garner μάλλον άλλαξε γνώμη για τους #Bennifer

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα.

newsroom must

Η επανασύνδεση του Ben Affleck με την Jennifer Lopez, δεν είχε «κάτσει καλά» στο στομάχι της πρώην συζύγου του, Jennifer Garner, από την αρχή, καθώς τόσο οι fans όσο και ο στενός τους κύκλους ήθελε τους δύο τρελά ερωτευμένους εδώ και καιρό.

Με την Garner, να εκφράζει τις ανησυχίες της, όσον αφορά τη σοβαρότητα της σχέσης, και το πόσο γρήγορα προχωρούν, ιδιαίτερα όταν βρίσκονται στη μέση και παιδιά από τους προηγούμενους γάμους.

Ωστόσο σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα της ‘Entertainment Tonight’, η ίδια, μοιάζει να άλλαξε γνώμη και να στηρίζει τη νέα σχέση του πατέρα των παιδιών της, καθώς δεν μπαίνει εμπόδιο στη σχέση του με τα παιδιά του, και εξακολουθεί να μοιράζεται την επιμέλειά τους, από το 2017.

Με το δημοσίευμα να αναφέρει συγκεκριμένα γράφει, «τόσο η Garner όσο και ο Marc Anthony εξακολουθούν να είναι υποστηρικτικοί και δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Απλά θέλουν ό,τι είναι καλύτερο για αυτούς και τις οικογένειές τους».

Ενώ η πηγή καταλήγει, λέγοντας, ότι προτεραιότητα της ηθοποιού είναι τα παιδιά της, και αφού, «Τα παιδιά θέλουν απλά να βλέπουν τους γονείς τους ευτυχισμένους και είναι ό,τι πιο σημαντικό και για τους δύο. Τα παιδιά της JLo χαίρονται που βλέπουν τη μαμά τους ερωτευμένη. Έχουν μια τρελή, σε άλλο επίπεδο, χημεία. Είναι και οι δύο πολύ παθιασμένοι ο ένας με τον άλλο, όπως ήταν κάποτε. Αυτή τη φορά, βέβαια, και οι δύο νιώθουν ότι αυτή είναι η ιδανική σχέση».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση