ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

Η φωτογραφία της Κορινθίου με την Παναγία και η επίθεση στα social media

Tι απάντησε για τα αιχμηρά σχόλια που δέχτηκε;

newsroom must

Η Μαρία Κορινθίου συχνά γίνεται στόχος κακόβουλων σχόλιων στο Instagram, αλλά πάντα θα απαντήσει στην οποιαδήποτε αρνητική κριτική που γίνεται εις βάρος της ειδικά αν είναι άδικη.

Όπως αυτή τη φορά δηλαδή, που η ηθοποιός φωτογραφήθηκε με τοιχογραφίας της Παναγίας σε καφετέρια παίρνοντας το sexy λάγνο βλέμμα της και αρκετοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να την λιθοβολήσουν γράφοντας σχόλια του τύπου ''θα έπρεπε να ντρέπεσαι έτσι ντυμένη δίπλα στην Παναγία'', ''ντροπή, αίσχος λίγος σεβασμός στην θρησκεία μας''.

Η Μαρία όπως κάνει πάντα έτσι και τώρα δεν το άφησε ασχολίαστο και απάντησε πως πρόκειται για τοιχογραφία με τον μοναδικό της τρόπο.

“Πρόκειται για μια απλή φωτογραφία. Δεν υπάρχει κάτι προκλητικό και ούτε υπάρχει κάποιος άλλος λόγος για να γίνεται όλο αυτό. Συνήθως το θέμα είμαι πάντα εγώ, όπου για πολλούς φαίνομαι να προκαλώ, χωρίς να προκαλώ. Είναι κάτι που έχει συμβεί και στο παρελθόν. Εδώ και 20 χρόνια τα ακούω όλα αυτά”, δήλωσε η Μαρία Κορινθίου, μιας και έχει βιώσει στο παρελθόν αντίστοιχα περιστατικά.

Όσο για το εάν σκέφτηκε να κινηθεί νομικά, η ηθοποιός ανέφερε…

“Νομικά κινούμαι με αυτούς που έχουν απειλητική διάθεση και είναι επικίνδυνοι. Είναι γνωστό αυτό για εμένα και φυσικά υπάρχει πάντα και η Ηλεκτρονική Δίωξη η οποία μπορεί να βοηθήσει σε οτιδήποτε έχει να κάνει με την ασφάλειά μου στα διαδίκτυο αλλά και την ασφάλεια της οικογένειάς μου”, είπε μιλώντας στο TLIFE

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση