ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: mini φούστα, πουκάμισο και mules
 

Η εξομολόγηση του Νίκου Μουτσινά στην Αννίτα Πάνια

«Θέλω να αποκτήσω παιδιά δύο… Με μπλόκαρε η γραφειοκρατία αλλά δεν θέλω να μιλήσω για αυτό»

newsroom must

Ο παρουσιαστής Νίκος Μουτσινάς βρέθηκε καλεσμένος της Αννίτα Πάνια. Να ενημερώσουμε ότι η εκπομπή προβάλετε κάθε Σάββατο στην Κύπρο και η συνέντευξη που ακολουθεί είναι από την προβολή της στην Ελλάδα. Η εκπομπή ήταν προγραμματισμένη εδώ και καιρό ωστόσο δημοσιεύματα θέλουν ότι ενώ το κανάλι είχε δώσει την έγκρισή του ώστε να προχωρήσουν τα γυρίσματα, όταν αυτά ολοκληρώθηκαν, οι άνθρωποί καναλιού άρχισαν να έχουν δεύτερες σκέψεις, γι αυτό και το συγκεκριμένο επεισόδιο έμεινε στο… συρτάρι για περίπου 1,5 μήνα.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Annita Pania (@annita.pania)

Ο ίδιος μεταξύ άλλων μίλησε για τον θάνατο της μητέρας του και την θεραπεία που έκανε για να το ξεπεράσει αλλά και για την προσπάθεια του να γίνει πατέρας «Πηγαίνω σε ειδικούς. Κάνω κάποια σεμινάρια. Είχα κάνει ψυχολόγο τετ-α-τετ μια 7ετία, ένα πολύ ωραίο κυκλάκι. Μετά όμως. που έφυγε η Φρόσω, η μάνα μου, πέρασα το πένθος μαγικά, πολύ ωραία, κάτω… Ήμουν στον αέρα, γιατί ήμουν; Δεν έπρεπε να με βλέπει ο κόσμος να ζω το πένθος και να πρέπει να κάνω τον αστείο. Γιατί το έκανα στον εαυτό μου; Δεν είχα λεφτά στην άκρη. Μετά ήθελα κάτι αλλά δεν ήθελα ψυχολόγο γι΄αυτό κάνω αυτά τα σεμινάρια αυτοβελτίωσης, αυτοδυνάμωσης, αυτοικανοποίησης» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Για το θέμα της πατρότητας είπε «Θέλω να αποκτήσω παιδιά δύο… Με μπλόκαρε η γραφειοκρατία αλλά δεν θέλω να μιλήσω για αυτό. Όχι από ύφος, είμαι στην διαδικασία. Δεν μπορώ να πω λεπτομέρειες… Το τρέχω ένα χρόνο και κάτι, οπότε υπήρξαν στιγμές που είπα μήπως να μην, αφού δεν πηγαίνουν, όπως τα θέλω. Το έλεγα χρόνια ότι θέλω, το φίλτραρα πάρα πολύ, πριν ξεκινήσω διαδικασίες για παιδί. Θέλω να πιστεύω ότι θα ήμουν καλός πατέρας. Κι όλη αυτή η δουλειά, που κάνω για τον εαυτό μου, ο τελικός σκοπός είναι για εκεί»

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

Photo by @rihannaofficilal

Η Rihanna έγινε μαμά

Η τραγουδίστρια και ο σύζυγός της ASAP Rocky υποδέχτηκαν το πρώτο τους μωρό
Γιώργος Γκαρακλίδης
 |  CELEBS