ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim shorts, loose πουκάμισο και πέδιλα
 

Η εξομολόγηση της Αριστοτέλους για τον πατέρα και τον παππού της

«Ένα DNA δεν σε κάνει γονιό»

Μια αποκάλυψη για την σχέση του πατέρα της με το παππού της έκανε η Χριστιάνα Αριστοτέλους στην εκπομπή της.

Ενώ παρακολουθούσαν την εξομολόγηση του μουσικοσυνθέτη Γιώργου Θεοφάνους στο «Ενώπιος Ενωπίω» για τον πατέρα του και το πόσο σκληρός ήταν απέναντί του μεγαλώνοντας η παρουσιάστρια θέλησε να σχολιάσει ότι ένα DNA δεν σε κάνει απαραίτητα γονιό.

Στην συνέχεια εξήγησε ότι ο πατέρας την μεγάλωσε χωρίς τον πατέρα του κοντά περνώντας πολύ δύσκολα στην ζωή του. Τόνισε ότι δεν έχει σχέσεις με τον παππού της και ότι τον έχει δει μόνο μια φορά στην ζωή της και δεν τον λογαριάζει οικογένεια.

«Ένα DNA δεν σε κάνει γονιό. Ο πατέρας μου δεν γνώρισε ποτέ τον πατέρα του. Ναι, έχω ένα παππού τον οποίο έχω δει μια φορά στη ζωή μου. Λογαριάζεται αυτός ο άνθρωπος παππούς μου; Αφού, δεν έχω καμία σχέση μαζί του. Δηλαδή, ο πατέρας μου δεν μεγάλωσε με αυτό τον άνθρωπο κοντά του, όποτε πως να τον δεις ως πατέρα και παππού; Τώρα λέω κάτι πολύ προσωπικό, αλλά όταν τον είχαμε συναντήσει, θυμάμαι τον αδελφό μου τον Ανδρέα, ο οποίος του απηύθυνε τον λόγο σαν παππού και γύρισα και του είπα: “Πότε ήταν παππούς σου και είναι και τώρα;

«Είναι πολύ σκληρό αυτό που λέω αλλά όταν βλέπεις ότι ένας δικός σου άνθρωπος -ο πατέρας μου στην προκειμένη περίπτωση- έχει μεγαλώσει με ένα συγκεκριμένο τρόπο, που η απουσία του ήταν τόσο έντονη από τη δική του ζωή και όταν μετά από χρόνια έρχεται μια φάση που βλέπεις ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος που σε έφερε στον κόσμο μαζί με την μητέρα σου και δεν υπάρχει καμία σχέση, όχι αυτό τον άνθρωπο δεν μπορείς να τον λογαριάσεις ούτε για γονιό, ούτε για παππού…»

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X