ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λευκό φόρεμα με πουά, μπαλαρίνες και ασημένια κοσμήματα
 

Η έξοδος της Χριστιάνας Αριστοτέλους σε γνωστά μαγαζιά της πρωτεύουσας

Που είδαμε την αγαπημένη παρουσιάστρια;

Ζωή Τουτουντζίδου

Η Κύπρια παρουσιάστρια Χριστιάνα Αριστοτέλους πραγματοποίησε έξοδο σε γνωστά μαγαζιά της πρωτεύουσας. Η ίδια φαίνεται ότι ξέκλεψε λίγο από τον περιορισμένο χρόνο της και απόλαυσε ζωντανή μουσική το βράδυ της Παρασκευής.

Η ίδια μάλιστα επισκέφτηκε όχι έναν αλλά δυο διαφορετικούς τόπους, απολαμβάνοντας τα μουσικά προγράμματα δύο καλών της συναδέλφων και φίλων.

Όπως είδαμε μέσα από τις αναρτήσεις της Χριστιάνας στα social media, ξεκίνησε σχετικά νωρίς το βράδυ τα ‘’νυχτοπερπατήματα’’ της, πηγαίνοντας αρχικά στην παράσταση «Eurovision Special» στις Νύχτες Κωμωδίας στο RED που πρωταγωνιστεί η ηθοποιός και μουσικός παραγωγός του LOVE FM, 100.7, Χριστιάνα Αρτεμίου.

Όπου μετά την ολοκλήρωση της παράστασης, συνέχισε την όμορφη βραδιά της σε άλλο μαγαζί της Λευκωσίας για να ακούσει ζωντανά την συνάδελφο και μουσική παραγωγό του LOVE FM 100.7, Σοφία Πρωίμου.

Η Χριστιάνα συνόδευσε όλες τις αναρτήσεις της με σχόλια ενθουσιασμού και θαυμασμού για τις δύο καλλιτέχνιδες, με τις οποίες διατηρεί στενές φιλικές σχέσεις.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση