ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Μαύρο ribbed φόρεμα, χρυσά σκουλαρίκια και sneakers
 

Η εξήγηση των Cambridge για τον θάνατο της Diana στα παιδιά τους

Όσα αναφέρει το νέο δημοσίευμα.

newsroom must

Όπως είναι λογικό και αναμενόμενο, η πριγκίπισσα Diana είναι χαραγμένη στη ζωή και των δύο γιων της, πρίγκιπα William και Harry, καθώς έχασαν την αγκαλιά της από πολύ μικρή ηλικία, όταν αυτή πέθανε συνεπεία αυτοκινητιστικού δυστυχήματος στις 31/08/1997.

Πολλές φορές στο παρελθόν ο πρωτότοκος γιος της, είχε αναφερθείς σε αυτήν αλλά και το πόσο του έχει στοιχήσει η απώλειά της, ενώ τονίζει σχεδόν πάντα ότι θέλει τα παιδιά του με την Kate Middleton να μεγαλώσουν έχοντας ως πρότυπα και τις δύο τους γιαγιάδες.

Έτσι, σύμφωνα με την “Express”, ο πρίγκιπας, αντιμετωπίζει φέτος το εξής πρόβλημα, «πόσες λεπτομέρειες να μοιραστεί με τα παιδιά του σχετικά με τον θάνατο της γιαγιάς τους – Diana, αλλά και την σχέση της με το παλάτι μετά το διαζύγιο με τον πρίγκιπα Κάρολο;».

Να θυμίσουμε ότι στο παρελθόν, ο William είχε ξεκαθαρίσει στο ντοκιμαντέρ «Our Mother: Her Life and Legacy», πως θέλει τα παιδιά του να την γνωρίσουν, λέγοντας «ποια ήταν και ότι υπήρχε», ενώ αρκετές φορές τους μιλά για εκείνη λίγο πριν κοιμηθούν, για να γνωρίζουν ότι «υπάρχουν δύο γιαγιάδες στη ζωή τους».

Συγκεκριμένα, για την περασμένη «γιορτή της μητέρας», ο πρίγκιπας είπε σε συνέντευξή του «Έχουμε περισσότερες φωτογραφίες της πλέον στο σπίτι και μιλάμε για εκείνη», με τα παιδιά του, Charlotte, George και Louisμ να φτιάχνουν μια αφιέρωση για εκείνη, και την μικρή Charlotte να γράφει «Αγαπημένη γιαγιά Diana σε σκέφτομαι στη γιορτή της μητέρας, σε αγαπώ πολύ. Λείπεις πολύ στον μπαμπά», ενώ ο George έγραψε «Αγαπημένη γιαγιά Diana χαρούμενη γιορτή της μητέρας. Σε αγαπώ πάρα πολύ και σου στέλνω όλη μου την αγάπη».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση