ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: mini φούστα, πουκάμισο και mules
 

Η Evan Rachel Wood κατηγορεί τον Marilyn Manson για βιασμό

Η ηθοποιός μίλησε για μία από τις χειρότερες αναμνήσεις της στο νέο ντοκιμαντέρ της.

newsroom must

Η Evan Rachel Wood δεν είναι η πρώτη φορά που μίλησε για το πόσο δύσκολα πέρασε στο πλευρό του συντρόφου της, Marilyn Manson, ο οποίος σύμφωνα με τα λεγόμενά της την κακοποιούσε κατ' εξακολούθηση, αφού πρώτα την είχε αποπλανήσει όταν ήταν ανήλικη.

Στο νέο ντοκιμαντέρ της, "Phoenix Rising" η ηθοποιός αφηγείται όσα πέρασε στα τρία χρόνια της κακοποιητικής σχέσης που είχε με τον τραγουδιστή, αποκάλυψε πως ο ίδιος την είχε βιάσει ενώ βρίσκονταν στο σετ ενός βίντεο κλιπ του. Η ίδια στο βίντεο του τραγουδιού Heart-Shaped Glasses (When the Heart Guides the Hand), στο οποίο πρωταγωνιστούσε είχαν συζητήσει πως θα υπάρξει μία προσποιητή σκηνή σεξ.

Όταν οι κάμερες ξεκίνησαν να τραβούν, ο Manson ξεκίνησε να διεισδύει μέσα της στην πραγματικότητα. "Δεν συμφώνησα ποτέ σε αυτό", δήλωσε η Wood, η οποία θυμάται πως δεν μπορούσε να εναντιωθεί σε αυτό, καθώς δεν είχε εντελώς συνείδηση του τι έκανε, αφού ο Manson της είχε δώσει αψέντι.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Evan Rachel Wood (@evanrachelwood)

"Ήταν ένα χάος και δεν ένιωθα ασφαλής. Κανένας δεν με πρόσεχε", πρόσθεσε η Wood. Δήλωσε πως δεν μπορούσε να υποστηρίξει τον εαυτό της ή να πει όχι γιατί είχε μάθει να μην αντιμιλάει και να είναι στρατιώτης. Αυτό όμως που θυμάται ήταν πως ακόμα και το συνεργείο ένιωθε άβολα, αφού κανείς δε γνώριζε τι είχε στο μυαλό του ο Manson, προσθέτοντας πως ένιωθε αηδία και λες και είχε κάνει κάτι ντροπιαστικό.

"Εξαναγκάστηκα σε μία εμπορική σεξουαλική πράξη κάτω από ψεύτικες δικαιολογίες. Τότε ήταν που διαπράχθηκε το πρώτο έγκλημα εναντίον μου και ουσιαστικά κακοποιήθηκα σεξουαλικά στην κάμερα".

Η ίδια θυμάται τον Manson να την καθοδηγεί για το πώς θα περιέγραφε το βίντεο στους δημοσιογράφους, εξηγώντας τους πως όλα στο σετ ήταν υπέροχα, βιώνοντας μία ρομαντική στιγμή. "Ήμουν τρομοκρατημένη να κάνω κάτι που θα στενοχωρούσε τον Brian με κάθε τρόπο. Το βίντεο ήταν η αρχή της βίας που θα κλιμακωνόταν κατά τη διάρκεια της σχέσης μας", τόνισε.

Ο Marilyn Manson έχει απαντήσει στις κατηγορίες των γυναικών που τον μήνυσαν λέγοντας πως όλες του οι σχέσεις ήταν συναινετικές, χαρακτηρίζοντας τις κατηγορίες ως διαστρέβλωση της αλήθειας.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση