ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: κάπρι παντελόνι, broderie πουκάμισο και kitten heels
 

Η τελευταία επιθυμία του πρίγκιπα Φίλιππου για τις σχέσεις των Harry και William

Η μυστική συζήτηση τους μετά την κηδεία.

newsroom must

Το Σάββατο 17 Μαρτίου έγινε η κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου, γεγονός που οδήγησε τον Harry να επιστρέψει στο Παλάτι ένα χρόνο μετά την παραίτηση του από τα βασιλικά του καθήκοντα.

Όπως αποκάλυψε κι ο ίδιος στην πολυσυζητημένη συνέντευξη με την Οprah δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις με τον αδερφό του William, γεγονός που ήταν γνωστό σε όλα τα μέλη του Παλατιού, καθώς έχουν εντελώς διαφορετικούς χαρακτήρες.

Ο παππούς τους Φίλιππος πριν φύγε από την ζωή ήθελε τα δυο του εγγόνια να ξαναφτιάξουν τις σχέσεις τους κι γνώριζε πως η κηδεία θα τους φέρει αναγκαστικά κοντά.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

Πολλά μέλη της βασιλικής οικογένειας έχουν την ίδια επιθυμία κι με τη βοήθεια της Δούκισσας του Cambridge, Kate Middleton, τα δύο αδέρφια σιγά σιγά  προχωρούν στη συμφιλίωση.

Βέβαια είναι αρκετά νωρίς για κάτι τέτοιο, καθώς η ρήξη του Harry και της Meghan με το Παλάτι μετά τη συνέντευξη-“φωτιά” που παραχώρησαν στην Oprah, είναι μεγάλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το “The News”, ο Πρίγκιπας Harry και ο Πρίγκιπας William κάθισαν στο “ίδιο τραπέζι” και συζήτησαν πριν ο πρώτος επιστρέψει στις ΗΠΑ για να είναι με τη σύζυγό του Meghan Markle. Η συζήτησή τους διήρκεσε περίπου μία ώρα.

Μία πηγή από το Παλάτι, παραδέχτηκε ότι ενώ η συνομιλία μπορεί να θεωρηθεί μη παραγωγική, είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει “Είναι πρώτες μέρες, αλλά ελπίζουμε ότι αυτό είναι ακριβώς το πρώτο βήμα που θα ήθελε ο Φίλιππος.”

“Δεν είναι γνωστό τι ειπώθηκε πίσω από κλειστές πόρτες και πότε οι κάμερες ήταν απενεργοποιημένες, αλλά δεν θα ήταν λογικό να πιστεύουμε ότι δεν μίλησαν για το Megxit και τη συνέντευξη στην Oprah.”

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση