ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Η επιθυμία του Harry για την βάπτιση της Lilibet - Diana

Ο δούκας του Sussex φαίνεται αμετάπειστος σε ό,τι αφορά τη βάπτιση της κόρη του.

newsroom must

Και ενώ όλοι είχαμε συμπεράνει πως ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle σχεδίαζαν τη βάπτιση της κόρης τους, Lilibet Diana, στην Αμερική, όπου και μένουν μόνιμα τον τελευταίο καιρό, νέες πληροφορίες θέλουν τον δούκα του Sussex να έχει αντίθετη άποψη.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο δούκας και η δούκισσα του Sussex επιθυμούν αν βαπτίσουν την κόρη τους στο Κάστρο του Windsor ενώπιον της γιαγιάς τους, βασίλισσας Ελισάβετ, όπως συνέβη και με το πρώτο τους παιδί, τον Archie. Όπως αναφέρουν πηγές, ο πρίγκιπας Harry έκανε γνωστή την επιθυμία του κατά τη διάρκεια του ταξιδιού στην Αγγλία, όπου παρέστη στην εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στην πριγκίπισσα Diana, με αφορμή τα 60 χρόνια που θα έκλεινε.

"Ο Harry το είπε σε αρκετούς ανθρώπους πως θέλουν να βαπτίσουν τη Lili στο Windsor, όπως έγινε και με τον αδερφό της. Είναι διατεθειμένοι να περιμένουν μέχρι οι συνθήκες το επιτρέψουν", δήλωσε πηγή από τον κύκλο της βασιλικής οικογένειας.

Αν εν τέλει η βάπτιση πραγματοποιηθεί στην Αγγλία, για τη Meghan Markle θα είναι η πρώτη φορά που θα επιστρέψει πίσω αφού δεν κατάφερε να παραβρεθεί στην κηδεία του πρίγκιπα Φιλίππου, συνοδεύοντας τον σύζυγό της, λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης της, αλλά ούτε και στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της πριγκίπισσας Diana από τη στιγμή που έναν μήνα πριν είχε γεννήσει.

Αν λάβουμε υπόψη μας τη βάπτιση του Archie το 2019, που ήταν μία ιδιωτική τελετή με ελάχιστους φίλους και συγγενείς, το ίδιο πρόκειται να συμβεί και με τη βάπτιση της Lilibet, αφού οι Sussexes θέλουν να κρατούν τα παιδιά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα, πριν από 2 χρόνια είχαν δημοσιεύσει μόνο δύο φωτογραφίες από την τελετή για το κοινό, ευχαριστώντας όλους όσοι τους ευχήθηκαν για το μωρό τους, ενώ δεν είχαν αποκαλύψει την ταυτότητα των νονών του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

photo by @machinegunkelly

Ξανά single η Meghan Fox;

Όλες οι πρόσφατες λεπτομέρειες για την σχέση της με τον ράπερ, Machine Gun Kelly
Μαρία Σάββα
 |  CELEBS