ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Co-ord φόρμες, sneakers και teddy παλτό
 

Η επιστροφή των Sussexes και η προειδοποίηση της βασίλισσας στα υπόλοιπα μέλη του παλατιού

Ο φόβος της βασίλισσας Ελισάβετ σχετικά με την παρουσία των Sussex στους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου

Ζωή Τουτουντζίδου

Απέχουμε μόλις μία εβδομάδα από το ξεκίνημα των εορτασμών για τα 70 χρόνια της βασίλισσας Ελισάβετ. Στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο θα δώσουν το «παρών» πολλά μέλη του παλατιού καθώς και αρκετοί celebrities της διεθνής showbiz.

Στα μέσα της επόμενης εβδομάδας αναμένεται και η άφιξη του πρίγκιπα Harry στη Βρετανία με τις πληροφορίες της Daily Mail να αναφέρουν πως οι Sussexes θα μείνουν στο παλιό τους σπίτι, Frogmore Cottage.

Η ίδια η βασίλισσα φαίνεται να ανυπομονεί τόσο για τους εορτασμούς όσο και για την επιστροφή του «ασώτου» εγγονιού στο παλάτι, ωστόσο σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα διατηρεί κάποιες επιφυλάξεις.

Όπου σύμφωνα με την royal ειδικό Angela Levin κα το GB News, η βασίλισσα έχει προειδοποιήσει ήδη τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας για τις κινήσεις τους στις εκδηλώσεις του Ιωβηλαίου, ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με τον Harry και τη Meghan. Καθώς δεν θέλει καυγάδες, περίεργα βλέμματα και γενικότερα συμπεριφορές που θα τραβήξουν τα βλέμματα του διεθνή τύπου μακριά από τους εορτασμούς του Ιωβηλαίου.

«Πιστεύω πως ο Harry με τη Meghan θα είναι αρκετά σφιγμένοι και όλοι θα ψάχνουν τα λάθη στις εμφανίσεις τους. Για παράδειγμα, αν ο William και η Kate δεν είναι θερμοί μαζί τους, θα είναι ένα σημάδι πως δεν είναι ευπρόσδεκτοι. Η Meghan δεν ήθελε ποτέ το Λονδίνο και ο Harry ένιωθε παγιδευμένος στην οικογένειά του, η επιστροφή τους θα είναι δύσκολη. Το θέμα είναι γιατί επιστρέφουν. Μήπως με καλές προσθέσεις ή μήπως για να βοηθήσουν τα προγράμματά τους στο Netflix; Ό,τι κι αν ισχύει θα είναι δύσκολο το Παλάτι να τους εμπιστευτεί πλήρως;» ανέφερε συγκεκριμένα η Levin.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση