ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: καρό πουκάμισο, tailored παντελόνι και sneakers
 

Η επίσημη ημερομηνία συνάντησης της βασίλισσας με τον Joe Biden

Μαζί του κι η σύζυγος του.

newsroom must

Σημαντικές επισκέψεις θα έχει η Βασίλισσα Ελισάβετ μετά και την χαλάρωση των περιορισμών κατά της COVID-19, ανά το παγκόσμιο, με πρώτο και καλύτερο τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ, Joe Biden και την σύζυγό του Jill, να επισκέπτονται το Ηνωμένο Βασίλειο τον Ιούνιο.

Φυσικά, πρόκειται για μια ιστορική στιγμή, καθώς αυτό θα αποτελέσει το πρώτο υπερπόντιο ταξίδι του Biden, μετά και την εκλογή του. , ο πρόεδρος θα συναντηθεί με την βασίλισσα έχοντας μαζί του την σύζυγό του, κάτω από το πλαίσιο της συνάντησης κορυφής των G7 που θα γίνει στις 11-13 Ιουνίου 2021.

Την επίσημη ανακοίνωση έκανε και το Παλάτι του Buckingham μέσω του λογαριασμού στο twitter, για την άφιξη του προέδρου της Αμερικής, Joe Biden.

''H βασίλισσα Ελισάβετ θα συναντήσει τον Πρόεδρο των ΗΠΑ και την πρώτη κυρία Jill Biden στο κάστρο του Windsor, την Κυριακή 13 Ιουνίου 2021''.

Να θυμίσουμε πως η βασίλισσα Ελισάβετ έχει περάσει στο κάστρο Windsor το μεγαλύτερο διάστημα από το ξέσπασμα της πανδημίας. Το 2018 είχε υποδεχθεί τον Ντόναλντ Τραμπ εκεί, ενώ και ο Μπαράκ Ομπάμα την επισκέφθηκε στο ίδιο κάστρο- το μεγαλύτερο που κατοικείται στον κόσμο- το 2016, μία ημέρα μετά τα 90α γενέθλιά της.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση