ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Η Emma Watson λέει ότι ένιωθε εγκλωβισμένη στην υποκριτική

Η Emma Watson παραδέχεται ότι «δεν ήταν πολύ χαρούμενη» στο απόγειο της καριέρας της.
 
Η ηθοποιός που άρχισε να παίζει σε ηλικία 10 ετών, δεν έχει εμφανιστεί στην οθόνη από την ταινία «Μικρές κυρίες» του 2019 σε σκηνοθεσία Γκρέτα Γκέργουιγκ. Η Watson μίλησε για το ότι αισθάνεται «εγκλωβισμένη» στην καριέρα της σε συνέντευξή της στους Financial Times .
 
«Δεν ήμουν πολύ χαρούμενη, για να είμαι ειλικρινής», είπε. «Νομίζω ότι ένιωσα λίγο εγκλωβισμένη. Αυτό που μου φάνηκε πολύ δύσκολο ήταν ότι έπρεπε να βγω έξω και να πουλήσω κάτι που πραγματικά δεν είχα τον έλεγχο. Να σταθείς μπροστά για την ταινία και να μπορεί κάθε δημοσιογράφος να ρωτήσει, ''Πώς ταιριάζει αυτό με την άποψή σου;''. Ήταν πολύ δύσκολο να είμαι το πρόσωπο και ο εκπρόσωπος για πράγματα που δεν είχα καμιά εμπλοκή στη διαδικασία δημιουργίας».
 
Αναφερόμενη στον νέο της ρόλο ως σκηνοθέτιδα είπε: «Οι άνθρωποι πάντα μου έλεγαν ότι έπρεπε να σκηνοθετήσω και να κάνω παραγωγή, ακόμα και όταν ήμουν στο ''Harry Potter''», ωστόσο η ίδια δεν πίστευε ότι μπορεί να το κάνει. «Μόνο ο [αδερφός μου] Alex και οι φίλοι μου ζητούσαν χάρες να τους βοηθήσω για να κάνουν κάποιο βίντεο ή κάποια φωτογράφηση, κι αυτό με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι πραγματικά ξέρω πολλά. Το να είσαι σκηνοθέτης φαινόταν ακατόρθωτο. Δεν νομίζω ότι είχα καμία εμπιστοσύνη σε αυτό. Ξέρω ότι φαίνεται περίεργο. Εννοώ, μεγάλωσα σε ένα κινηματογραφικό πλατό».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Emma Watson  |  celebs  |  news  |  showbiz  |  lifestyle

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση