ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γυμανστικό κολάν, απλό tee, blazer και sneakers
 

Η εμφάνιση των Ρουβά- Ζυγούλη σε φιλανθρωπικό γκαλά στην Νέα Υόρκη

Η Marie-Chantal και η Tatiana Blatnik μεταξύ των καλεσμένων

Ζωή Τουτουντζίδου

Με τίτλο «Moving Forward Together» πραγματοποιήθηκε το ετήσιο φιλανθρωπικό γκαλά της Ελληνικής Πρωτοβουλίας (The Hellenic Initiative- ΤΗΙ) στη Νέα Υόρκη. Όπως είναι φυσικό πλήθος διάσημων παρευρέθηκαν στο γκαλά με σκοπό την ενίσχυση οικογενείων στην Ελλάδα που πλήγηκαν από την πανδημία. Είναι ο 9ος χρόνος διεξαγωγής του γκαλά που παίρνει μέρος από το 2012 στο Cipriani στη Wall Street. Η συμμετοχή φέτος ήταν στα 10.000 $ το άτομο ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα μαζευτήκαν περίπου 2.000.000 $.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sakis Rouvas.gr (@sakisrouvas.gr)

Ανάμεσα στους επίτιμους καλεσμένους ήταν Έλληνες επιχειρηματίες, η Βασιλική οικογένεια και μέλη του συμβουλίου. Μεγάλη στιγμή της βραδιάς ήταν η εμφάνιση του Σάκη Ρουβά συνοδευόμενος από την σύζυγο του Κάτια Ζυγούλη καθώς τραγούδησε στην εκδήλωση.

Η Ζυγούλη εμφανίστηκε maxi, κρουαζέ φόρεμα σε κόκκινη απόχρωση, το οποίο συνδύασε με μαύρο brazer και σκουλαρίκια με διαμάντια.

Τις εντυπώσεις έκλεψαν επίσης η Marie-Chantal και η Tatiana Blatnik . Η Marie-Chantal επέλεξε να φορέσει ένα maxi, εμπριμέ φόρεμα του οίκου Gucci και η Tatiana Blatnik ένα μακρύ φόρεμα με παγιέτες του ιταλικού οίκου Del Core.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Eugenia Garavani (@eugeniagaravani)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση