ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: polka dot φόρεμα, sneakers και layered κολιέ
 

Η Ellen DeGeneres μίλησε για το τέλος της εκπομπής και τις κατηγορίες για bullying

Οι πρώτες δηλώσεις της παρουσιάστριας

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Όλοι θυμόμαστε πως πέρσι έρχονταν στο φως η μία μετά την άλλη κατηγορίες για bullying στα παρασκήνια του ''The Ellen DeGeneres Show'' αλλά και καταγγελίες που μιλούσαν για την άσχημη συμπεριφορά της Ellen DeGeneres προς μέλη της ομάδας της αλλά και σε ορισμένους καλεσμένους. 

Λίγες μέρες αφότου ανακοινώθηκε πως το 2022 το σόου θα ολοκληρωθεί μετά από 19 σεζόν, η παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή ''Today'' για τις κατηγορίες που την στοχοποιούσαν και αρνήθηκε πως αυτές ήταν η αφορμή για το τέλος της εκπομπής: 

''Αν αυτος ήταν ο λόγος δεν θα επέστρεφα φέτος. Πραγματικά σκεφτόμουν να μην επιστρέψω γιατί ήμουν σε απόγνωση. Είμαι καλός άνθρωπος. Είμαι άνθρωπος που θέλει να κάνει τους ανθρώπους ευτυχισμένους. Έλεγα στην Portia 'αν ήμουν φαν κάποιου, ή αν τον αγαπούσα, θα πίστευα πως υπάρχει μια αλήθεια πίσω απ' όλα αυτά γιατί δεν σταματούσαν'. Και μετά διάβαζα για τοξικές συμπεριφορές, για τις οποίες δεν είχα ιδέα, δεν είχα δει ποτέ τίποτα. [...] Δεν μπορούσα να το καταλάβω, και ακόμα δεν μπορώ. Ήταν πολύ οργανωμένο. Ο κόσμος συχνά στοχοποιεί, αλλά για μένα κράτησε τέσσερις μήνες. Δεν ξέρω πώς θα μπορούσα να γνώριζα όταν υπσάρχουν 255 εργαζόμενοι σε διάφορα κτήρια'' είπε ανάμεσα σε άλλα. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση