ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

«Η Ελευθερία Ελευθερίου εχει ξεφύγει λίγο η κατάσταση, έχει μπλέξει στα δίχτυα του ριάλιτι»

Νέες δηλώσεις για την Κύπρια τραγουδίστρια.

Δέσποινα Άσπρου

Ο πρώην παίκτης του Survivor Βασίλης Σίμος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend και ανάμεσα σε άλλα, αναφέρθηκε και στο ειδύλλιο της Ελευθερίας Ελευθερίου με τον Μάριο Πρίαμο.

Τονίζοντας αρχικά πως το ριάλιτι πλέον, υπερισχύει του αγωνιστικού μέρους, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Το ριάλιτι υπήρχε πάντα στο Survivor, απλά υπήρχε το αγωνιστικό κομμάτι που το "καπέλωνε". Φέτος βλέπουμε να "καπελώνει" το ριάλιτι το αγωνιστικό».

Στην συνέχεια, αναφερόμενος στην Κύπρια τραγουδίστρια, είπε: «Έχει ξεφύγει λίγο η κατάσταση, εγώ την Ελευθερία την ξέρω, είναι πολύ καλό παιδί. Δεν ξέρω πώς έχει μπλέξει στα δίχτυα του ριάλιτι, δεν ξέρω τι να πιστέψω. Ελπίζω να βρει την άκρη και να μη βγαίνουν αυτές οι συζητήσεις προς τα έξω», ενώ συμπλήρωσε: «Δεν είναι καλό για την εικόνα της, την αγαπώ και θέλω να είναι καλά».

Έπειτα, μιλώντας για τις διαφωνίες στα ριάλιτι σημείωσε: «Μέσα σε ένα ριάλιτι πάντα υπάρχουν προστριβές. Εγώ ξέρω ότι αυτός που φωνάζει συνήθως έχει δίκιο, ένας που έχει στρατηγική προχωράει και ας μην είναι σωστός σε αυτά που λέει».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση