ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: όμπρε κολάν, '90s sneakers και teddy coat παλτό
 

Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στα πλατό πιο ανανεωμένη από ποτέ

«Οι διακοπές είναι σπουδαίο πράγμα και όλοι οι άνθρωποι τις έχουμε ανάγκη»

Ζωή Τουτουντζίδου

Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε σήμερα στα τηλεοπτικά πλατό μετά από σχεδόν δύο εβδομάδες διακοπών για την εορτή του Πάσχα. Η αγαπημένη παρουσιάστρια φαίνεται πως ξεκουράστηκε αρκετά και απόλαυσε όμορφες στιγμές με την οικογένεια της.

Η ίδια υποδέχτηκε τους τηλεθεατές της με υπέροχη διάθεση, χαμόγελο, κέφι και ιδιαίτερα μαυρισμένη. «Αυτά είναι ολίγα από τα πολλά φιλιά που θέλω να σας δώσω, από τη μεγάλη αγκαλιά που θέλω να σας κάνω, από την τεράστια διάθεση που έχω. Μα είναι πραγματικά σα να γυρίσαμε Σεπτέμβρη να ξεκινήσουμε εκπομπή» ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια στο ξεκίνημα της εκπομπής.

Σχολιάζοντας στην συνέχεια πόσο σημαντικές είναι οι διακοπές και γενικά η ξεκούραση στην ζωή του ανθρώπου «Οι διακοπές, για όσο είναι για τον καθένα, είναι σπουδαίο πράγμα και όλοι οι άνθρωποι τις έχουμε ανάγκη γιατί το μυαλό καθαρίζει και ξαναβρίσκεις την ενέργειά σου και τη διάθεσή σου σε μέγιστο βαθμό. Καταλαβαίνω πάρα πολύ όλο αυτό που έγινε μέσα στο Πάσχα, που όλος ο κόσμος προσπάθησε πραγματικά να κάνει κάτι διαφορετικό μετά από δυο χρόνια και παραπάνω, μιας κατάστασης περίεργης».

Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση