ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: jean παντελόνι, φαρδύ πλεκτό και blazer
 

Η Ελένη Μενεγάκη αποκαλύπτει το μυστικό ομορφιάς της

Ο λόγος που δεν θέλει να κάνει βραδινή εκπομπή

newsroom must

Η Ελένη Μενεγάκη πιο ανανεωμένη από ποτέ ετοιμάζεται να επιστρέψει στην τηλεόραση και μεταξύ άλλων, όχι απλώς αποκαλύπτει τον λόγο που δεν θέλει να κάνει πρωινό, αλλά μιλά και για το μυστικό ομορφιάς της.

Πιο συγκεκριμένα, η ξανθιά παρουσιάστρια αναφερόμενη στον λόγο που θέλει να κάνει βραδική εκπομπή είπε στο Secret: «Είναι δύσκολο για μένα να μην κάνω ζωντανό, να μην τα λέμε καθημερινά με τον κόσμο. Αλλάζει όλη μου η διάθεση όταν μπαίνω στο πλατό. Ξέρεις πόσες φορές έχω πάει με μεγάλο ζόρι στη δουλειά και άλλαξε όλη μου η διάθεση με το που πάτησα το πόδι μου στο πλατό;».

Στην συνέχεια, όταν ρωτήθηκε για το μυστικό ομορφιάς της, η ίδια δήλωσε:  «Είναι θέμα DNA, αλλά ας μην κρυβόμαστε: Με προσέχω, φροντίζω το δέρμα μου, βάζω τις αμπούλες μου, πίσω πολύ νερό, ενώ η μεγαλύτερη βιταμίνη είναι ο ύπνος. Εικοσιπέντε χρόνια κοιμάμαι σαν τα μωρά» είπε ενώ συνέχισε τονίζοντας τη σπουδαιότητα που έχει ο καλός ύπνος: «Πιο νωρίς και από τα παιδιά μου. Επίσης, η στρωτή καθημερινότητά μου και το ότι είμαι ένας άνθρωπος που δεν κουβαλώ μαυρίλα μέσα μου. Είμαι χαρούμενη και ευγνώμων με αυτά που έχω στη ζωή μου: τη δουλειά μου, τα παιδιά μου, τον αντρούλη μου, τους γονείς μου. Δεν υπάρχει κάτι να μου μαυρίζει τη ψυχή».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @elenimenegaki

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X