ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: βερμούδα, λινό πουκάμισο και kitty heels
 

Η Ελένη Φουρέιρα στο Instagram του beauty brand της Rihanna

Δείτε την ανάρτηση

H Ελένη Φουρέιρα είναι η super star της Ελλάδας και το αποδεικνύει συνεχώς. Μετά την συμμετοχή της στην Eurovision η καριέρα της εκτοξεύθηκε τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό καταφέρνοντας να γίνει ένα beauty και fashion icon με πολλούς θερμούς υποστηρικτές.

Ποιος θα μας το έλεγε όμως ότι θα κατάφερνε να τραβήξει και την προσοχή της Rihanna η οποία εκτός από το τραγούδι τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείτε και στον χώρο των cosmetics με το brand FENTY BEAUTY BY RIHANNA όπως και την σειρά εσωρούχων της SAVAGE X FENTY.

Μέσα από τον λογαριασμό του FENTY BEAUTY BY RIHANNA λοιπόν είδαμε το πρόσωπο της Ελένης Φουρέιρα να φιγουράρει αφού η τραγουδίστρια ποζάρει φορώντας τα προϊόντα με αποτέλεσμα να την κάνουν repost.

Στην selfie της η Φουρέιρα έχει κάνει το άκρως φυσικό της μακιγιάζ χρησιμοποιώντας μόνο προϊόντα της σειράς και σε τίποτα δεν έχει να ζηλέψει τα μοντέλα που λανσάρουν την σειρά.

Έτσι κατάφερε να βρεθείς το account αυτό με τους fans να τρελαίνονται και πολλούς να την αναγνωρίζουν σχολιάζοντας από κάτω την λέξη «fuego».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση