ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Η έκρηξη της Ευριπίδου και το «άδειασμα» της Παναγή

Το ιστορικό της κόντρας τους

newsroom must

Η χτεσινή συνέντευξη της Τζώρτζιας Παναγή στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάννα» προκάλεσε μια σειρά αντιδράσεων μετά και την αναφορά της στην παρουσιάστρια Κωνσταντίνας Ευριπίδου. Με την Παναγή να σχολιάζει ουσιαστικά ότι η συνεργασία τους δεν ήταν και η πιο έυκολη ««Δεν ήταν και η πιο εύκολη συνεργασία μου, δεν ήταν ρόδινα τα πράγματα και υπήρξαν φάσεις που ζορίστηκα αρκετά. Στη συγκεκριμένη συνεργασία δεν μπορούσες να διαφωνήσεις μαζί της. Η διαφωνία μας έβγαινε σε κόντρα».

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Giorgia Panagi (@giorgia_panagi_official)

Η δήλωση αυτή ήταν το έναυσμα για την δημιουργία κόντρας με την Κωνσταντίνα Ευρυπίδου να απαντά σχετικά «Εγώ ζορίστηκα πιο πολύ και όταν είχα να αντιμετωπίσω μια κοπέλα που προσλήφθηκε για να βοηθήσει δημοσιογραφικά την εκπομπή και δεν δεχόταν να κάνει ρεπορτάζ και ερχόταν μισή ώρα πριν ξεκινήσει η εκπομπή και ο μεγαλύτερος προβληματισμός της ήταν το ίσιωμα ή η μπούκλα! Αλλά δεν είναι της ώρας να τα αναφέρουμε πέρασαν χρόνια για να αναμασούμε πράγματα για προσοχή! Λυπάμαι γιατί νόμιζα ότι μιλήσαμε κ απολογήθηκε κιόλας! Προφανώς δεν το εννοούσε τότε!», σε δήλωση της στο περιοδικό showbizcy.com.

Η Παναγή με την σειρά της στο άκουσμα της συνέντευξης αυτής ένιωσε την ανάγκη να τοποθετηθεί μέσω μιας σειράς βίντεο στο Instagram της «Ένας μικρός χαμούλης προκλήθηκε μετά την συνέντευξη που έδωσα στον Τάσο Ευαγγέλου και στην εκπομπή "Με Αγάπη Χριστιάνα" γράφτηκαν κάποια πράγματα για εμένα και επειδή δεν μου αρέσουν οι ανακρίβειες γύρω από το όνομα μου θα ξεκαθαρίσω την θέση μου και θα πω το εξής… ότι εγώ τότε στην εκπομπή δεν προσβλήθηκα για να βοηθήσω μόνο δημοσιογραφικά την ομάδα… επίσης δεν με ενδιέφερε ούτε το ίσιωμα ούτε η μπούκλα…. Και πότε μα ποτέ δεν πήγα μίση ώρα στο σταθμό πριν ξεκινήσει η εκπομπή γιατί είχαμε συγκεκριμένη ώρα που έπρεπε να ήμασταν στο γραφείο».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση