ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: shirt dress και λευκά sneakers
 

Η ''εισβολέας'' της Chanel τουλάχιστον ήταν ντυμένη κατάλληλα

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Στο τέλος της φτάνει η Εβδομάδα Μόδας την 1η Οκτωβρίου και η Chanel έκανε τη θεαματική έναρξη της ημέρας με μια ανοιξιάτικη συλλογή που σίγουρα θα κάψει καρδιές. Όλα κυλουσαν ομαλά, τα μοντέλα περπάτησαν, ο κόσμος αποθέωνε τις νέες προτάσεις του οίκου αλλά κατά το φινάλε του σόου έγινε το... απρόσμενο. 

Μια γυναίκα, ντυμένη με tweet ασπρόμαυρο σύνολο και καπέλο που, ομολογουμένως ταίριαζει πολύ στον οίκο αλλά όχι στη συγκεκριμένη συλλογή, ανέβηκε στη σκηνή, έκανε πασαρέλα μαζί με τα μοντέλα και μπήκε στο δρόμο της Gigi Hadid, προσπαθώντας να ποζάρει στους φωτογράφους και να σπάσει πλάκα με το μοντέλο. Η Gigi όμως δεν φάνηκε να διστάζει αφού μετά από μερικά δευτερόλεπτα συνομιλίας προσπάθησε να την κατεβάσει από την πασαρέλα για να κλείσει το σόου όπως έπρεπε.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ - H ανοιξιάτικη συλλογή της Chanel είναι η αποθέωση της γυναίκας

Πρόκειται για την Marie Benoliele, γνωστή ως Marie S'Infitre, μια κωμικό και YouTuber με πάνω από 194 χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram και πάνω από 220 χιλιάδες συνδρομητές στο YouTube. Στο τέλος οι άντρες ασφαλείας συνόδευσαν την Benoliele μακριά από την πασαρέλα. 

Δείτε το στιγμιότυπο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση