ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi αέρινο φόρεμα με flat πέδιλα
 

Η δυστυχία του William και το κρίσιμο meeting

Οι τελευταίες εξελίξεις για το #Megxit

Δέσποινα Άσπρου

Το ότι η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry πήραν την απόφαση να παρατήσουν τα βασιλικά τους καθήκοντα και να ζήσουν μια ζωή -κάπως "ιδιωτική"- σίγουρα το γνωρίζετε. Αυτό όμως που μάλλον δεν γνωρίζετε είναι το ότι η κρίσιμη στιγμή που η βασίλισσα Ελισάβετ θα συνεδριάσει για το μέλλον του ζευγαριού, έχει σχεδόν φτάσει. 

Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του Harper's Bazaar UK, η βασίλισσα έχει διευθετήσει ένα meeting για αύριο Δευτέρα 13 Ιανουαρίου στο οποίο μαζί με τον πρίγκιπα William, πρίγκιπα Κάρολο και εν παρουσία του πρίγκιπα Harry, θα μιλήσουν για το μέλλον του ζευγαριού και τους όρους αποχώρησης - εφόσον δεν αλλάξουν γνώμη. Το συνέδριο, σύμφωνα με το BBC έχει ονομαστεί 'Sandringham Summit', και πρόκειται να συμμετέχει και η Meghan Markle -η οποία βρίσκεται στο Καναδά- μέσω βιντεόκλησης. 

Και όσο γίνονται αυτά, ο πρίγκιπας William δηλώνει ιδιαίτερα απογοητευμένος με την τροπή των γεγονότων. Σύμφωνα με δημοσίευμα των Sunday times, ο πρίγκιπας William δήλωσε σε φιλικό του πρόσωπο πως είναι πολύ δυστυχισμένος γιατί μέχρι σήμερα συνήθιζε να έχει πάντα στο πλάι του τον αδερφό του και να τον στηρίζει και τώρα, οι δυό τους θα αποτελούν ξεχωριστές μονάδες - πράγμα που δεν του αρέσει αφού θα πάψουν να είναι ομάδα. Ο ίδιος ωστόσο ξεκαθάρισε πως στην σύσκεψη που θα έχουν την Δευτέρα οι royals θα προσπαθήσει να τον στηρίξει και πως ευελπιστεί ότι και αν γίνει, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας να ανήκουν στην ίδια ομάδα - χωρίς να υπάρχουν κόντρες και αντιπάθειες ανάμεσά τους. 

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X