ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Skinny jeans, loose μπλουζάκι και γόβες
 

Η Donatella Versace στέλνει επιστολή από το Μιλάνο

Η επιστολή της γνωστής σχεδιάστριας μόδας που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Vogue

Λίγες μέρες μετά από την ανάρτηση της στα κοινωνικά δίκτυα σχετικά με την σημασία του να είμαστε δυνατοί και ενωμένοι την στιγμή που ο κορωνοϊός εξαπλώνεται ραγδαία, η Donatella Versace έγραψε μια επιστολή στο περιοδικό Vogue που αξίζει όλοι να διαβάσουμε.
Καθώς η Ιταλία εξακολουθεί να υποφέρει από την εξάπλωση του COVID-19, η γνωστή σχεδιάστρια μόδας προσπάθησε να στείλει ένα μήνυμα ελπίδας τόσο στην χώρα της, όσο και σε ολόκληρο τον πλανήτη.

"Ενώ κάθομαι να γράψω αυτές τις γραμμές, σκέφτομαι την ασφάλεια και την υγεία του κάθε ένα από εσάς. Θέλω να στείλω αυτό το μήνυμα για να σας κάνω να πιστέψετε ότι κανένας δεν παλεύει μόνος του σε αυτήν την μάχη. Εδώ στο Μιλάνο αλλά και σε ολόκληρη την χώρα, η ιταλική κυβέρνηση έχει αποφασίσει να εφαρμόσει πολύ αυστηρούς περιορισμούς στις ζωές μας, σε μία προσπάθεια να σταματήσει την εξάπλωση της πανδημίας- που αρκετοί υποτίμησαν. Όσο οι μέρες περνάνε, αυτά τα μέτρα γίνονται ολοένα και πιο αυστηρά, σε σημείο που μπορούμε να βγούμε από το σπίτι μας για πολύ συγκεκριμένους λόγους: για να πάμε στην δουλειά (αν η δουλειά μας είναι απαραίτητη για την λειτουργία της κοινωνίας) και για να αγοράσουμε φαγητό και φάρμακα. Όλα τα υπόλοιπα έχουν απαγορευτεί.
Το Μιλάνο είναι μία πόλη-φάντασμα. Ο στρατός και η αστυνομία έχουν κληθεί για να εξασφαλίσουν ότι τα περιοριστικά μέτρα εφαρμόζονται από τον κάθε έναν από εμάς και προσωπικά είμαι πολύ περήφανη για την ιταλική κυβέρνηση που πήρε αυτές τις αποφάσεις. Παρά την κατάσταση, αισθανόμαστε ενωμένοι όσο ποτέ άλλωτε και έχουμε όλοι καταλάβει πως ο μόνος τρόπος να ξεπεράσουμε τα προβλήματα είναι αν παίξουμε όλοι μαζί, σαν μία ομάδα. Σαν την αγαπημένη μου ομάδα, την Inter Milan!
Οι γιατροί και οι νοσοκόμοι μας δουλεύουν ασταμάτητα τις τελευταίες εβδομάδας, κοιμούνται στα πατώματα και δίνουν τις ζωές τους για να σώσουν τις δικές μας. Τα νοσοκομεία μας έχουν φτάσει στα όριά τους και τους το χρωστάμε, όπως σε όλους όσους πολεμάνε αυτήν την πανδημία ασταμάτητα και ηρωικά, να κάνουμε το δικό μας καθήκον. Αυτή είναι η τρίτη εβδομάδα για εμάς και το ξέρω (το ξέρω) πως δεν είναι εύκολη. Το ξέρω ότι δεν είναι εύκολο να μην μπορείς να πας για τρέξιμο στο πάρκο ή στο γυμναστήριο ή να μην μπορείς να δεις την οικογένεια και τους φίλους σου. Το ξέρω πως, για αρκετούς από εμάς, αυτό σημαίνει πως θα είσαι μόνος και αυτό είναι ακόμα πιο δύσκολο.
Γνωρίζω πως όλοι φοβόμαστε για το μέλλον μας και πως η αβεβαιότητα όλων αυτών των εξελίξεων δεν κάνει τίποτα στο να μας βοηθήσει να βρούμε τις απαντήσεις που τόσο απεγνωσμένα θέλουμε. Όμως υπάρχει ελπίδα. Χθες, για πρώτη φορά από τότε που ξεκίνησε η πανδημία, είδαμε μία πτώση σε θανάτους και κρούσματα. Είναι όμως πολύ νωρίς για να βγάλουμε οποιοδήποτε συμπέρασμα. Αυτό σημαίνει μόνο ένα πράγμα για εμένα: τα αυστηρά μέτρα επιτέλους δουλεύουν. Επομένως σας ικετεύω να ακούσετε αυτά που σας λέει η κυβέρνηση, να προσέχετε ο ένας τον άλλον και να μένετε σπίτι. Να χρησιμοποιείτε την τεχνολογία που όλοι αγαπάμε για να παραμείνετε κοντά. Σιγουρευτείτε ότι οι φίλοι και τα αγαπημένα σας πρόσωπα είναι όλοι ασφαλείς στα σπίτια τους. Πράγματι, δεν μπορούμε να είμαστε κοινωνικοί όπως ήμασταν, αλλά είμαστε αρκετά τυχεροί ώστε να μπορούμε να κάνουμε τα πάντα από την ασφάλεια του σπιτιού μας: να προπονηθούμε, να δουλέψουμε, να επικοινωνήσουμε με όσους αγαπάμε. Αν όλοι ακολουθήσουμε αυτούς τους απλούς κανόνες, θα ξεπεράσουμε αυτόν τον ιό γρήγορα και θα επιστρέψουμε στο χτίσιμο του κόσμου μας. Και ίσως να διορθώσουμε κάποια πράγματα.

Μου λείπετε όλοι!
Από το Μιλάνο, με αγάπη,
Donatella x".

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση