ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

Η δημόσια συγγνώμη του Will Smith στον Chris Rock μετά το επικό χαστούκι

Δείτε αναλυτικά την ανάρτησή του

Ριάνα Στυλιανού

Ένα από τα πιο επικά highlights της βραδιάς των Όσκαρ που πραγματοποιηθηκε την Κυριακή 27 Μαρτίου, ήταν αναμφίβολα το χαστούκι που εριξε ο Will Smith στον Chris Rock, μετα από μία προσβολή προς τη γυναίκα του. Ήταν κάτι που πολλοί θεωρούν στυμμένο, γιατί... κακά τα ψέματα, ήταν εντελώς απρόσμενο και out of the blue, ειδικά όταν γνωρίζεις πως δισεκατομμύρια άνθρωποι παρακολουθούν live τα Όσκαρ.

Όπως και να έχει, ο Will Smith αποφάσισε να ζητήσει συγγνώμη από τον Chris Rock για το χαστούκι, χαρακτηρίζοντας τη συμπεριφορά του τη βραδιά των Όσκαρ "Απαράδεκτη και αδικαιολόγητη".

Δείτε αναλυτικά την ανάρτησή του:

Η βία σε όλες τις μορφές της είναι δηλητηριώδης και καταστροφική. Η συμπεριφορά μου στα χθεσινά βραβεία Όσκαρ ήταν απαράδεκτη και αδικαιολόγητη. Τα αστεία σε βάρος μου είναι μέρος της δουλειάς, αλλά ένα αστείο για την ιατρική κατάσταση της Jada ήταν υπερβολικό για να το αντέξω και αντέδρασα συναισθηματικά.

Θα ήθελα να σου ζητήσω δημόσια συγγνώμη, Chris. Ήμουν 'εκτός' και έκανα λάθος. Ντρέπομαι και οι πράξεις μου δεν ήταν ενδεικτικές του άντρα που θέλω να είμαι. Δεν υπάρχει χώρος για βία σε έναν κόσμο αγάπης και καλοσύνης.

Θα ήθελα επίσης να ζητήσω συγγνώμη από την Ακαδημία, τους παραγωγούς, όλους τους παρευρισκόμενους και όλους όσους παρακολουθούν σε όλο τον κόσμο. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από την οικογένεια Williams και την οικογένεια King Richard. Λυπάμαι βαθιά που η συμπεριφορά μου έχει σπιλώσει αυτό που ήταν ένα κατά τα άλλα υπέροχο ταξίδι για όλους μας.

Είμαι ένα έργο σε εξέλιξη.

Με εκτίμηση,

Will

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
will smith  |  showbiz  |  oscars

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση