ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: πλισέ φούστα, sweater και αθλητικό λευκό sneaker
 

Η δημόσια στήριξη του Justin Timberlake στην Britney μετά το έντονο παρελθόν τους

Ζήτησε συγγνώμη μετά από είκοσι χρόνια.

newsroom must

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της άρσης κηδεμονίας της Britney Spears από τον πατέρα της, ο Justin Timberlake, πρώην σύντροφος της, εξέφρασε την δημόσια στήριξη του στην τραγουδίστρια μερικούς μήνες μετά από το δημόσιο συγγνώμη για την οποιαδήποτε 'κακή' συμπεριφορά του απέναντι της.

"Μετά τα όσα ακούσαμε, όλοι πρέπει να στηρίξουμε την Britney αυτή τη στιγμή.

Άσχετα με το παρελθόν μας, καλό ή κακό, και άσχετα με το πόσο μακρινό είναι αυτό, ότι της συμβαίνει αυτή τη στιγμή απλά δεν είναι δίκαιο. Καμία γυναίκα δεν θα πρέπει να έχει περιορισμούς αναφορικά με το πως θα διαχειρίζεται το δικό της σώμα.

Κανείς δεν πρέπει ΠΟΤΕ να κρατείται παρά τη θέλησή του... ή να ζητά άδεια για να έχει πρόσβαση σε πράγματα για τα οποία έχει δουλέψει σκληρά. Ελπίζουμε ότι το δικαστήριο και η οικογένειά της θα πράξουν σωστά και θα της επιτρέψουν να ζήσει όπως το επιθυμεί".

Αυτά ήταν τα τρυφερά λόγια του τραγουδιστή για την Britney, η οποία τον τελευταίο καιρό περνάει πολύ δύσκολα με το κίνημα #freebritney να είναι πρώτα στα social media.

Nα θυμίσουμε πως ο Timberlake βγήκε και απολογήθηκε δημόσια τον Φεβρουάριο στην πρώην σύντροφό του τονίζοντας μεταξύ άλλων: "Λυπάμαι για αυτές τις στιγμές στη ζωή μου ή τις πράξεις μου που συνέβαλαν στο πρόβλημα ή που μονοπώλησα τον λόγο ή που δεν εκφράστηκα δίκαια".

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση