ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Silver παντελόνι με μαύρο sweater και mary jane
 

Η δημόσια αναφορά της Kim στον Kanye που εγείρει ερωτηματικά

Το ''ευχαριστώ'' της Kim Kardashian στον πρώην σύζυγό της σε απονομή βραβείων

newsroom must

Την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου, ο Kanye West, όπως σίγουρα θυμάστε, πήρε το μικρόφωνο κατά την εκδήλωση  Mission's Annual Thanksgiving στο Los Angeles και μίλησε για την οικογένειά του, τα λάθη που έκανε στο παρελθόν και ζήτησε την βοήθεια του Θεού για να τα ξαναβρεί με την Kim Kardashian. Λίγο αργότερα, ο ίδιος, προσπάθησε να την κερδίσει πίσω και μέσω των Instastories του. 

Να θυμίσουμε πως ο διάσημος ράπερ δημοσίευσε στα stories του ένα τρυφερό φιλί με την πρώην γυναίκα του, αναδημοσιεύοντας σχετικό άρθρο του ΤΜΖ που έλεγε «Ο Kayne λέει πως ο Θεός θα φέρει εκείνον και την Kim ξανά μαζί» και έκανε tag την τηλεπερσόνα. Και ενώ εμείς πιστεύαμε πως οι πιο πάνω κινήσεις του μουσικού μάλλον δεν θα έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα, μια νεά δήλωση της Kim Kardashian εγείρει ερωτηματικά.

Πιο συγκεκριμένα, η διάσημη τηλεπερσόνα παρέλαβε το βραβείο “The Fashion Icon” στα People’s Choice Awards που πραγματοποιήθηκαν τα ξημερώματα της Τετάρτης, 8 Δεκεμβρίου, στην California λέγοντας: "“Είναι μεγάλη τιμή. Σας ευχαριστώ. Στον Kanye, γιατί με εισήγαγε στον πραγματικό κόσμο της μόδας. Ερωτεύτηκα τη μόδα και εμπνέομαι τόσο από τόσους ανθρώπους, αλλά και πάλι, αυτό είναι σαν ένα όνειρο που μπορώ να ξυπνήσω και να φορέσω αυτά τα καταπληκτικά ρούχα και να δοκιμάσω νέα πράγματα και να ρισκάρω. Είμαι τόσο ταπεινή”. 

Όπως ήταν φυσικό, η αναφορά της Kim Kardashian στον πρώην σύζυγό της είναι κάτι που το τελευταίο εικοσιτετράωρο συζυτιέται έντονα. Μήπως αποφάσισε να δώσει μια ακόμη ευκαιρία στον Kanye West ή απλώς θέλησε να δημοσιοποιήσει ότι δεν κρατάει κακία στο πρώην σύζυγό της και πως οι δύο τους έχουν σήμερα άριστες σχέσεις για χάρη των παιδιών τους; Ό,τι και αν είναι θα φανεί με την πάροδο του χρόνου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση