ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: jean παντελόνι, φαρδύ πλεκτό και blazer
 

Η δήλωση γνωστού σκηνοθέτη κατά Λιγνάδη-Φιλιππίδη

«Ο ένας ήταν επιρρεπής στο άλλο φύλο, και ο άλλος στο ίδιο φύλο»

Ζωή Τουτουντζίδου

Ο σκηνοθέτης Σωτήρης Χατζάκης, μίλησε στην εκπομπή το «Πρωινό», για τους Δημήτρη Λιγνάδη και τον Πέτρο Φιλιππίδη. Να υπενθυμίσουμε ότι οι δύο τους βρίσκονται προφυλακισμένοι στις φυλακές Τρίπολης για εγκλήματα σεξουαλικής κακοποίησης μετά και τις καταγγελίες εναντίων τους. Αναμένετε σύντομα η δικάσιμος τους μετά και την ολοκλήρωση συλλογής όλων των αποδεικτικών στοιχείων.
Ο γνωστός σκηνοθέτης που εργάστηκε μαζί τους αρχικά είπε «Αυτά που γινόντουσαν ήταν συγκλονιστικά βίαια, έκαναν κακό στο θέατρο. Βεβαίως, υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας, δεν θα πρέπει να δικάζουμε, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε. Οι ενδείξεις είναι τόσο πολλές γι’ αυτά που έγιναν».

Ενώ εξομολογήθηκε γιατί απομάκρυναν τον Λιγνάδη από θέατρο που συνεργαζόντουσαν «όταν έγινα διευθυντής του εθνικού θεάτρου, τον απομακρύναμε από τη σχολή για ευνόητους λόγους, γιατί κάτι είχαμε ακούσει. Όχι στο μέγεθος αυτού που συνέβη. Αυτό δεν το περίμενε κανείς. Είχαμε ακούσει ότι ο ένας ήταν λίγο επιρρεπής στο άλλο φύλο, και ο άλλος στο ίδιο φύλο. Είχε φτάσει στα αφτιά μου μία εμμονή, οπότε είπα κάτσε να προλάβουμε».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X