ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, jean και kitty heels
 

Η δίκη του Johnny Depp και της Amber Heard θα μεταφερθεί στη μικρή οθόνη

H φωτογραφία που κυκλοφόρησε από τα γυρίσματα

Η ιστορία της δίκης του Johnny Depp εναντίον της Amber Heard που μονοπώλησε στα πρωτοσέλιδα, θα μεταφερθεί στη μικρή οθόνη από την τηλεοπτική σειρά «Law & Order».

Σύμφωνα με το άρθρο της Marca, η παραγωγή βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και ήδη κυκλοφόρησε μία φωτογραφία από το σετ. Ο κεντρικός χαρακτήρας της Ολίβια Μπένσον (Μαρίσκα Χάρτζιτεϊ) συνοδεύει μια γυναίκα (Τζούλια Γκολντάνι Τέλες) σε μια δικαστική αίθουσα, όπου υπάρχουν αρκετοί φωτογράφοι και θαυμαστές. 

Το επεισόδιο θα παρουσιάσει τις δύο αντίπαλες πλευρές στο δικαστήριο, με χαρακτήρες που στη μυθοπλασία θα φέρουν τα ονόματα Όστιν και Κέλσι.

Η δίκη των δυο, ολοκληρώθηκε τον περασμένο Ιούνιο, όταν το δικαστήριο της Βιρτζίνια έκρινε ένοχη τη Heard για συκοφαντική δυσφήμιση του Depp, για ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε το 2018 στην Washington Post, όπου τον κατηγορούσε για ενδοοικογενειακή βία.

Οι ένορκοι αποφάσισαν ότι η ηθοποιός θα έπρεπε να καταβάλει στον Johnny Depp 10 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση, συν 5 εκατομμύρια δολάρια ως τιμωρητική αποζημίωση, η οποία αργότερα μειώθηκε σε 350.000 δολάρια από τη δικαστή, ως νόμιμο όριο της πολιτείας.

Η Amber άσκησε επίσης αγωγή εναντίον του ηθοποιού για 100 εκατομμύρια δολάρια, αλλά η απόφαση που πάρθηκε ήταν μόνο για 2 εκατομμύρια δολάρια. 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση