ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: floral φόρεμα και mules
 

Η διαμάχη των πρίγκιπα Harry & Meghan Markle για την ασφάλεια και την προστασία τους στο Λονδίνο

Άρνηση για 24ωρη ιδιωτική προστασία για τους Sussexes

Γιώργος Γκαρακλίδης

H Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry ταξίδεψαν μαζί με τα δυο τους παιδιά τον Archie και τη μικρή Lilibet η οποία έχει γενέθλια σε δύο ημέρες με σκοπό να παρευρεθούν στους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της βασίλισσας Ελισάβετ που αρχίζουν σήμερα.   

Παρ 'ολ' αυτά υπάρχει ακόμη το θέμα της 24ωρης ιδιωτικής τους προστασίας το οποίο είναι σε εκκρεμότητα και συνεχίζε να απασχολεί. 

Σύμφωνα λοιπόν με τα λόγια του πρώην αξιωματικού της βασιλικής προστασίας ονόματι Simon Morgan και τα όσα είπε στη MailOnline, το ζευγάρι θα προσπαθήσει να διατηρήσει ένα χαμηλό προφίλ κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο Λονδίνο με τη μοναδική τους δημόσια εμφάνιση να είναι κατά τη διάρκεια των εορτασμών του Πλατινένιου Ιωβηλαίου καθαρά επειδή δεν θα έχουν ιδιωτική προστασία αν παρευρεθούν σε άλλη μέρη. 

Οι εορτασμοί αρχίζουν σήμερα, 2 Ιουνίου όπως προαναφέραμε και οι Sussexes αναμένονται να εμφανιστούν στην Ακολουθία των Ευχαριστιών στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου αύριο Παρασκευή, 3 Ιουνίου. Επιπλέον, θα παραστούν και στο πάρτι που ετοιμάζει το BBC στο παλάτι το επόμενο απόγευμα.

Ουσιαστικά, η ένοπλη προστασία του ζευγαριού θα είναι εφικτή στις προαναφερθείσες εκδηλώσεις καθώς και στη μεταφορά τους από και προς το κάστρο του Windsor. 

Όπως πρόσθεσε στα λεγόμενά του ανέφερε και το γεγονός ότι οι εροτασμοί του Πλατινένιου Ιωβηλαίου είναι μία από τις εκδηλώσεις με τον μεγαλύτερο βαθμό επικινδυνότητας οπότε η αστυνομία έχει άμεσο καθήκον να προστατεύσει τόσο όσους παρευρίσκονται όσο και τους βασιλείς και τα μέλη της βασιλικής ζωής. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση