ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: φλοράλ παντελόνια, λευκό tee και mules
 

Η Δανάη Μπάρκα καλωσορίζει την Ελένη Μενεγάκη στο Mega

Όλα όσα είπε στην εκπομπή της.

newsroom must

Η επισημοποίηση της επιστροφής της «βασίλισσας» Ελένης Μενεγάκη πυροδότησε κύμα αντιδράσεων σε όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές στην Ελλάδα. Το ίδιο έγινε και στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα.

Η γνωστοποίηση της είδησης ήρθε μέσα από ένα δελτίο τύπου που εξέδωσε το κανάλι την Πέμπτη (08/04/21) το πρωί γράφοντας «Το Mega ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι απ’ όπου ξεκίνησε την επαγγελματική της διαδρομή. Η Ελένη, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της έγινε όλα αυτά τα χρόνια η καλύτερη παρέα για εκατομμύρια τηλεθεατές. Τολμηρή και δημιουργική, παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό ταλαντούχους συνεργάτες. Μετά από ένα χρόνο απουσίας από την τηλεόραση, επιστρέφει τώρα στο πρώτο της σπίτι, έτοιμη για μια καινούρια αρχή με πολλές νέες ιδέες! Το Μεγάλο Κανάλι την καλωσορίζει θερμά. Οι τηλεθεατές θα έχουν τη χαρά να την απολαύσουν καθημερινά στο ανανεωμένο και γεμάτο εκπλήξεις νέο πρόγραμμα που προετοιμάζει το κανάλι για τη σεζόν 2021-2022», και βάζοντας τέλος στις πολύμηνες συζητήσεις μεταξύ των 2 αποφασίζοντας την αρχή της συνεργασίας τους.

Έτσι παρευρισκόμενες πλέον στο ίδιο κανάλι η Δανάη Μπάρκα ήθελε να καλωσορίσει την Ελένη Μενεγάκη και επίσημα, λέγοντας «Έχω να σας ανακοινώσω ότι το Mega καλωσορίζει τη μία και μοναδική, Ελένη Μενεγάκη. Ήρθε η βασίλισσα, αυτό έχω να πω... Καλή αρχή και θετική ενέργεια. Είναι έγκυρο, κρατάω στα χέρια μου το Δελτίο Τύπου του καναλιού με το οποίο το Mega καλωσορίζει την Ελένη Μενεγάκη... Η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι απ’ όπου ξεκίνησε την επαγγελματική της διαδρομή. Η Ελένη, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της έγινε όλα αυτά τα χρόνια η καλύτερη παρέα για εκατομμύρια τηλεθεατές. Τολμηρή και δημιουργική, παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό ταλαντούχους συνεργάτες».

Δείτε την στο βίντεο που ακολουθεί:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση