ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: leopard print midi φόρεμα και πέδιλα
 

Η Camilla δεν θα γίνει ποτέ βασίλισσα

Αυτός είναι ο λόγος

Μαρία Στυλιανού

Τα χρόνια πέρασαν, ο Κάρολος παντρεύτηκε δύο φορές έγινε παππούς και ακόμα περιμένει με ανυπομονησία να στεφθεί βασιλιάς. Κάπου στο βάθος αισθανόμαστε και εμείς περίεργα με την κατάσταση που επικρατεί στο παλάτι. Η Βασίλισσα Ελισάβετ βρίσκεται στον θρόνο για πολλά χρόνια και νομίζουμε ότι τον έχει ζεστάνει αρκετά.

Όταν τελικά ο Κάρολος αλλάξει τίτλο και από πρίγκιπας γίνει βασιλιάς, ποιος θα είναι ο τίτλος της συζύγου του Camilla Parker-Bowles; Μήπως θα την αποκαλούμε βασίλισσα;

Αν και το πατρικό της επίθετο είναι Shand η ίδια έχει κρατήσει το όνομα του πρώην συζύγου της Andrew Parker-Bowles. Όταν το 2005 παντρεύτηκε τον Κάρολο απέκτησε τον τίτλο της Δούκισσας της Κορνουάλης.

Γιατί δεν πήρε τον τίτλο της πριγκίπισσας; Λοιπόν ας πούμε ότι μετά την πριγκίπισσα Diana… έγινε ένας μικρός χαμός.

Αφού δεν πήρε τον τίτλο της πριγκίπισσας μήπως τελικά κερδίσει τον τίτλο την βασίλισσας μετά την στέψη; Όπως δείχνουν τα πράγματα η Camilla δεν θα γίνει ποτέ βασίλισσα αφού πριν το γάμο του ζευγαριού το 2005 το Clarence House ανακοίνωσε ότι «Η κυρία Parker Bowles προτίθεται να χρησιμοποιήσει τον τίτλο Αυτής Μεγαλειότης The Princess Consort όταν ο Πρίγκιπας της Ουαλίας προσχωρήσει στο Θρόνο».

Αν και ο τίτλος που ακολουθεί την σύζυγο του βασιλιά είναι συνήθως βασίλισσα το Slate αναφέρει ότι ο τίτλος αυτός έγινε ειδικά για την Camilla «ένα νέο τίτλο που δημιουργήθηκε ειδικά για την Camilla, επειδή η στέψη της ως βασίλισσα θα δημιουργούσε προβλήματα “δημοσίων σχέσεων» για τη βασιλική οικογένεια»

Ναι, ναι η Camilla το γνώριζε και είχε συμφωνήσει σε αυτό όταν έγινε ο γάμος και δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X